Gabrielle dreams zangeres

Via: youtube.com (capture) | GabrielleVEVO

Gabrielle is binnenkort weer live te zien!

En zij ziet er nog even mooi uit als in de jaren ’90. Er staat ons dus veel goeds te wachten. Daarvoor moet je wel afreizen naar UK of Ierland maar de echte fan doet dat zonder twijfel.

Gabrielle concert
Via: facebook.com | Gabrielle, CC

Waarom was het zo stil rond Gabrielle?

Vanaf 2001 viel het stil. Gabrielle was foetsie en wij snapten er niets van. Het ging niet zo goed met haar muziek als in het begin maar zij was bezig haar nummer 1 positie als Britse souldiva terug te veroveren. Wij zochten het voor jou uit.

Gabrielle is een bijzonder lieve en beschermende mama

Gabrielle kreeg het ineens druk. Zij was zwanger van eerste zoon. Maar er speelde meer in haar privéleven waar wij fans niets van wisten. Naast haar zoon Jordan, voedde zij haar 2 nichtjes op maar wil de reden hiervoor graag geheim gehouden. Zo is zij met meer over haar privéleven. Haar zoon is nu echter groot en haar nichtjes worden steeds zelfstandiger.

Geplaatst door Gabrielle op Woensdag 5 juni 2019

Zou zij ondertussen hebben leren koken? Of komt ze niet verder dan het snijden en uithollen van een avocado, zoals zij ooit in een interview zei…

Ze was niet helemaal verdwenen

Wereldwijd succes had zij na 2001 niet, maar zij bracht wel albums uit. Ken jij Always bijvoorbeeld?

Via: Gabrielle (cover)

Of misschien komt deze Greatest Hits cd jou bekend voor?

Via: Gabrielle (cover)

De Britse souldiva is terug!

25 jaar na haar doorbraak bracht Gabrielle in 2018 het album Under my skin uit, haar eerste studioalbum in elf jaar tijd. Het ooglapje is verleden tijd. Zij bedekt haar luie oog nu met een lange haarlok, ook heel sexy. Ja, wij durven het te zeggen. Zij ziet er nog verdomd sexy uit, vind je ook niet?

Maar potverdorie, hoe doet zij dat toch?

Zij lijkt geen spat veranderd. Wat een bijzondere vrouw is het toch!

Via: youtube.com (capture) | GabrielleVEVO

De Rise Again tour

Gabrielle is meer dan terug en treedt alweer op. Haar nieuwe cd is een hit in Groot-Brittannië, nu wij nog. Het is hier nog niet zo bekend dat zij werkt aan een comeback maar dit is heel bewust gedaan. De titel van haar album spreekt boekdelen, zij heeft geen makkelijk leven achter de rug. Het gaat echter om hoe je weer opstaat en zij doet dat met grote klasse. Wij kijken uit naar het moment dat zij ook hier weer doorbreekt zoals wij van haar gewend zijn, met een MONSTERHIT.

Voor nu genieten wij nog even van haar officiële website. Maar ook haar nieuwe single doet ons hartje weer smelten:

Koop jij meteen een kaartje voor haar toer en boek jij een vlucht naar Londen? Laat ons dan weten hoe het was. Deel vooral je herinneringen aan deze souldiva met ons in een reactie!


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer