Ally McBeal was van 1997 tot 2002 te zien op de TV. De serie ging over de jonge Ally McBeal die in het kantoor komt te werken van haar oude studiegenoot Richard Fish. Daar ontmoet ze haar grote liefde Billy weer. Helaas is hij getrouwd met de knappe Georgia… Wat weet jij nog van deze geweldige advocaten-serie? Bekijk leuke momenten terug en bekijk de cast nu!

Dansend door kantoor

In het advocatenkantoor van Cage en Fish lopen heel wat opvallende mensen rond. Daarover straks wat meer. Want ‘Ally McBeal’ moest het niet alleen hebben van de personages, maar ook van de muziek. Muziek speelde een hele grote rol in de serie. Zangeres Vonda Shepard, voor ‘Ally McBeal’ nauwelijks bekend, is verantwoordelijk voor het grootste deel van de soundtrack. Zo ook, natuurlijk, voor de tune:

Nostalgie terughalen (in huis) kan ook zeker met Ally McBeal… Neem dan zeker hier een kijkje!

Ook geen onbekend nummer!

En dit bekende nummer, ook gezongen door Vonda Shepard, ken je vast ook nog wel:

Een beroemdheid hier en daar…

In de bar waar de collega’s aan het eind van de dag neerstreken, kwam zo af en toe wel eens een beroemde artiest langs. Zoals deze:

https://www.youtube.com/watch?v=WO_sakIdUjw

Ja, dat is dus echt Sting, die samen met Robert Downey Junior Ally McBeal toezingt.

Deze blijft echt hangen!

Maar uiteindelijk herinneren we ons deze serie vooral van dit nummer:

https://www.youtube.com/watch?v=E7tnjkV2o6Y

Barry White

Barry White had waarschijnlijk geen grotere fan dan John Cage. ‘My first, my last, my everything’ was zijn lijflied. Te pas en te onpas pepte hij zichzelf op met het bijbehorende dansje:

‘Dat kan ik ook…’

Niet alleen het hele kantoor van Cage en Fish danste uiteindelijk mee, ook heel veel kijkers van ‘Ally McBeal’ waagden zich aan dit dansje. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze video:

De cast na 20 jaar!

Maar ‘Ally McBeal’ ging vooral over mensen; heel bijzondere mensen, dat dan weer wel. De personages en hun vertolkers op de volgende pagina ken je vast nog wel, maar herken je ze nu ook nog? We hebben actuele beelden gevonden, van 20 jaar later!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer