Ken je deze 10 presentatoren van de jaren 90 nog?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

2

Laatste update:

2

Authentieke presentatoren Fabienne de vries tmf vroeger

Welke presentator of presentatrice herken jij? Keek jij in de jaren 90 ook naar deze bekende gezichten? We bespreken een leuk lijstje van 10 presentatoren en presentatrices die vroeger bijna dagelijks zag!

1. Danny Rook

Danny werd bekend als presentator van programma’s als Now TV. Ken je Kabouter Gerrie Goudreinet nog? Hij doet nu veel achter de schermen. maar was in 2017 één van de juryleden in het programma Gordon gaat trouwen.

Wist je dat Danny ook DJ is? Hij draait voornamelijk disco classics en draagt met veel plezier een afro.

2. Fabiënne de Vries

Fabiënne was toch wel hét gezicht van TMF, waar de VJ het hart van vele jongens iets sneller deed slaan. Weet je trouwens nog dat Fabiënne ook de buitenopnames voor Wedden dat deed?

Per 1 februari 2018 is ze op de radio te horen bij New Business Radio. Hier is ze aan het werk voor TMF met de welbekende ‘Dag Top 5’:

3. Bart Bosch

Bart verzorgde in de jaren negentig de Top 40 Music Tour die door het land trok. In 1990 werd Bart uitgeroepen tot de beste Showmaster in het programma, ‘Showmasters’ bij RTL4. Wist je dat hij ook de stem van Aladdin is?

4. Bulletje

Aad Peters, oftewel Bulletje, was toch de echte ster van de Mini-playbackshow, het alom bekende programma met presentator Henny Huisman.

Bulletje zit nu vaak op de boot, een heuse ark. Met zijn Verhalen Ark hoopt hij mensen bekend te maken met verhalen uit de bijbel.

bulletje mini playbackshow
Via: Mini Playbackshow (capture)

5. Mike Starink

Mike was ooit presentator van het populaire tv-programma voor volwassenen, Liefde Op Het Eerste Gezicht. Hij was ook een bekend gezicht voor kinderen omdat hij de Disney Club presenteerde.

Mike werkt tegenwoordig als verslaggever bij het gay-georiënteerde OUT-TV. Mike Starink werd natuurlijk bekend bij het grote publiek via de ‘populaire’ belspelletjes:

6. François Boulangé

Bekend geworden als presentator van Lingo, maar verdiende zijn sporen als regisseur. In 2009 speelde hij de bakker in het Sinterklaasjournaal. Tot voor kort was hij directeur van zijn eigen productiemaatschappij en heeft hij een internetbedrijf. Hij overleed helaas op 11 september 2021…

7. Jorinde Moll

Jorinde had faam als presentatrice van onder meer Partycrash en De Grote Beurt (DGB). Ook speelde zij in de soapserie Goudkust. Jorinde is nu moeder van 2, BN’er af en woonachtig in Dubai.

8. Tim Immers

Tim Immers werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol van Mark de Moor in Goede Tijden, Slechte Tijden. Presenteerde daarna verschillende programma’s en zette zijn soap carrière voort bij Onderweg Naar Morgen.

Hij is momenteel mede-eigenaar van Bar Moustache in Amsterdam.

Ken je deze 10 presentatoren van de jaren 90 nog?
Via: GTST / RTL (capture)

Je kan Tim Immers natuurlijk ook nog goed herkennen van zijn single “Liever dan Lief”:

9. Rolf Wouters

De charismatische Rolf presenteerde in de jaren negentig succesvolle shows als Wedden Dat? en Now or Never en het onvergetelijke Uhhhh en vergeet je tandenborstel niet. Los van een kortstondige ‘comeback’ met SBS-programma Split Screen is hij sinds 2005 min of meer van de radar verdwenen.

Rolf Wouters schijnt tegenwoordig in Portugal te wonen. Maar waar is Meneer Sjon eigenlijk? Hier zien we Rolf Wouters in actie, met natuurlijk Meneer Sjon:

10. Cindy Pielstroom

Cindy begon haar televisie carrière als ‘bordjesomdraaister’ bij het Rad van Fortuin op RTL 4. Later presenteerde zij @Cindy’s, een kinderprogramma wat werd uitgezonden op Yorin.

Ze was tevens ook model, maar dat was wel aan haar te zien. Met haar verschillende haarkleuren trok zij wel de aandacht.

Jouw favoriete presentator of presentatrice?

Wie was jouw favoriete presentator van de jaren 90? Welke van deze televisiemensen, vond jij vroeger de beste presentator of presentatrice?

Laat het weten in een reactie onderin en deel dit met je vrienden!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

2 gedachten over “Ken je deze 10 presentatoren van de jaren 90 nog?”

  1. Cindy Pielstroom vond ik altijd spontaan en vrolijk. Ook ‘heur’ haarkleur te gek voor die tijd.
    Onlangs zag ik haar opnieuw in het programma Briljant en nog steeds vind ik haar heel leuk.

    Beantwoorden
  2. Mijn favoriete presentator is en blijk Willem ruis.
    Ik bleef altijd thuis als hij met zijn spelshow op tv was. Geweldige presentator.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...