Authentieke presentatoren Fabienne de vries tmf vroeger

Via: TMF (capture)

Welke presentator of presentatrice herken jij? Keek jij in de jaren ’90 ook naar deze bekende gezichten? We bespreken een leuk lijstje van 10 presentatoren/presentatrices die vroeger bijna dagelijks zag!

1. Danny Rook

Danny werd bekend als presentator van programma’s als Now TV. Ken je Kabouter Gerrie Goudreinet nog? Hij doet nu veel achter de schermen. maar was in 2017 één van de juryleden in het programma Gordon gaat trouwen. Wist je dat Danny ook DJ is? Hij draait voornamelijk disco classics en draagt met veel plezier een afro.

2. Fabiënne de Vries

Fabiënne was toch wel hét gezicht van TMF, waar de VJ het hart van vele jongens iets sneller deed slaan. Weet je trouwens nog dat Fabiënne ook de buitenopnames voor Wedden dat deed? Per 1 februari 2018 is ze op de radio te horen bij New Business Radio. Hier is ze aan het werk voor TMF met de welbekende ‘Dag Top 5’:

3. Bart Bosch

Bart verzorgde in de jaren negentig de Top 40 Music Tour die door het land trok. In 1990 werd Bart uitgeroepen tot de beste Showmaster in het programma, ‘Showmasters’ bij RTL4. Wist je dat hij ook de stem van Aladdin is?

4. Bulletje

Aad Peters, oftewel Bulletje, was toch de echte ster van de Mini-playbackshow, het alom bekende programma met presentator Henny Huisman? Bulletje zit nu vaak op de boot, een heuse ark. Met zijn Verhalen Ark hoopt hij mensen bekend te maken met verhalen uit de bijbel.

bulletje mini playbackshow
Via: Mini Playbackshow (capture)

5. Mike Starink

Mike was ooit presentator van het populaire tv-programma voor volwassenen, Liefde Op Het Eerste Gezicht. Hij was ook een bekend gezicht voor kinderen omdat hij de Disney Club presenteerde. Mike werkt tegenwoordig als verslaggever bij het gay-georiënteerde OUT-TV. Mike Starink werd natuurlijk bekend bij het grote publiek via de ‘populaire’ belspelletjes:

Nog meer authentieke presentatoren…

We hebben nog 5 bekende gezichten voor je op de volgende pagina! Wat dacht je van die ene zanger van “Liever dan lief”? (zie #8)

Foto van auteur
Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

2 gedachten over “Ken je deze authentieke 10 presentatoren en presentatrices nog?”

  1. Cindy Pielstroom vond ik altijd spontaan en vrolijk. Ook ‘heur’ haarkleur te gek voor die tijd.
    Onlangs zag ik haar opnieuw in het programma Briljant en nog steeds vind ik haar heel leuk.

    Beantwoorden
  2. Mijn favoriete presentator is en blijk Willem ruis.
    Ik bleef altijd thuis als hij met zijn spelshow op tv was. Geweldige presentator.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer