Het is inmiddels 23 jaar geleden. Bart Spring in ’t Veld won in 1999 de eerste editie van Big Brother. Hoe gaat het nu, met de inmiddels 45 jaar oude Bart? Wij zochten het uit!

Keek jij naar Big Brother?

In 1999 was heel Nederland in de ban van Big Brother. In dit televisieprogramma, ontwikkeld door televisiemaker John de Mol, volgen de kijkers een groep van 12 mensen in het ‘Big Brother huis’. Het Big Brother huis hangt vol met camera’s dus de bewoners hebben totaal geen privacy.

Big Brother 1999
Via: Big Brother (capture)

Intro Big Brother 1999

Letterlijk alles wordt vastgelegd en elke dag worden de leukste beelden uitgezonden in het gelijknamige televisieprogramma. Om het nostalgische gevoel weer even terug te brengen hieronder de intro:

Populariteit van de serie

Het leuke element van de eerste Big Brother, was dat de bewoners geen enkel idee hadden, hoe populair de serie was. In tegenstelling tot alle afleveringen of concepten erna, was alles nieuw en hielden de bewoners geen rekening met hun eventuele bekendheid!\

eerste big brother serie
Via: Big Brother (capture)

Hilarische momenten

En eerlijk gezegd, het ging er vergeleken met de vele reality programma’s erna, erg gemoedelijk aan toe! Beoordeel zelf…

Bart Spring in ’t Veld

Een van de deelnemers van Big Brother 1 was Bart Spring in ’t Veld. Bart was slechts 23 jaar toen hij in het Big Brother huis terecht kwam.

Alvorens Big Brother studeerde Bart een de School voor Journalistiek in Tilburg en Utrecht. Ook woonde hij in 1994 tijdelijk in Missouri (Verenigde Staten) als uitwisselingsstudent.

Big Brother 1999 Bart winnaar
Via: youtube.com (capture) | Big Brother

Bart en Sabine

Bart was dus een van de 12 bewoners van het Big Brother huis. Hij bewoonde het huis samen met Ruud, Willem, Karin, Maurice, Anouk, Cyrille, Bianca, Mona, Sabine, Tara en Martin.

Hoewel bewoner Ruud het meest populair was, konden de kijkers ook van Bart genieten. Hij trok met name aandacht vanwege de ‘seks scene’ met Sabine. Hieronder een compilatie van de ‘Romantische affaire’ tussen Ruud en Sabine:

Hoe gaat het nu?

Eerder schreven we al een artikel waarin we uitgebreid onderzochten hoe het nu met Ruud gaat. Dit keer is het de beurt aan Bart, de winnaar van het programma! Wij kwamen erachter wat hij na Big Brother deed, wat hij nu doet en hoe de inmiddels 45-jarige Bart er nu uitziet!

Lees dus snel verder op de volgende pagina, hoe het nu met Bart uit Big Brother gaat!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer