Hoe is het nu met Ruud ‘effe knuffelen’ van Big Brother?

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Het was 1999 en Big Brother kwam op de buis. Het werd een bijzonder groot succes en nieuwe sterren werden geboren, waaronder Ruud ‘effe knuffelen’. Wij zochten uit hoe het nu met hem gaat.

Ruud benard Big Brother
Via: Big Brother (capture)

Ruud Benard (van Big Brother)

De ‘effe knuffelen’ Ruud gaat door het leven als Ruud Benard en is geboren op 8 oktober 1954. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 1999 meedeed met het populaire programma Big Brother.

Hierin werden mensen 24/7 opgenomen en werden alle beslommeringen gevolgd. Hierin werd Ruud vooral bekend om zijn uitspraken als ‘effe lekker knuffelen’ en ‘Laat je niet gek maken’.

Voordat Ruud mee deed aan Big Brother was bij sportmasseur, onder andere bij de nationale vrouwenwielerploeg. Hij nam na Big Brother onder andere een eigen cd op die de toepasselijke naam ‘Lekker knuffelen’ meekreeg.

Ruud benard Big Brother pet
Via: Big Brother (capture)

Daarnaast leverde hij bijdrages aan Barend en van Dorp met de ‘minuut van Ruud’ en het tourjournaal van Rick Nieman. Daarnaast ging Ruud veel feesten en braderieën in Nederland af.

Herinneringen ophalen

Hoe kunnen we dat beter doen dan met deze video: het beste van Ruud in Big Brother.

Hoe is het nu?

Ruud was een bekende Nederlander door, toen, een revolutionair programma. Dit heeft hem veel gebracht, maar wij vroegen ons af, wat doet Ruud nu eigenlijk na die belachelijk spannende Big Brother-finale met Bart

Ruud benard Big Brother finale
Via: Big Brother (capture)

We gingen op onderzoek uit en vonden wat informatie over Ruud Benard. Wat hij nu doet met natuurlijk actuele foto’s.

Ruud van Big Brother in het heden

Na heerlijke herinneringen aan Big Brother Ruud is het nu tijd om te kijken hoe het NU met hem gaat. Niet alles ging goed na Big Brother. Zijn relatie liep op de klippen, nadat zijn vriendin Wiltrude ook optrad als zijn manager. Nadat hij minder populair werd, vertrok hij enigszins overspannen naar Aruba.

Ruud benard Big Brother interview
Via: Omroep Brabant (capture)

Terugblik na 10 jaar

Ruud heeft 10 jaar na Big Brother 1 een (h)eerlijk interview gehouden met Omroep Brabant, waarbij hij openhartig was over zijn deelname aan het programma, maar ook de periode erna…

Wat doet Ruud nu?

Tegenwoordig heeft Ruud een rustiger leven en had hij tot enige tijd geleden een relatie met Annette stokkentreeff, een deelneemster uit Big Brother 2. Het is ons niet bekend of deze relatie nog altijd loopt, al hopen we dat wel!

In de afgelopen jaren heeft hij onder andere zijn broer geholpen met zijn verhuisbedrijf en in 2009 begon hij zijn eigen sportmassagebedrijf in Breda.

Geplaatst door Ruud Benard op Zondag 2 juli 2017

In 2002 kwam zijn autobiografie uit die de naam ‘Ik laat me niet gek maken’ had. Daarnaast deed hij nog mee aan verschillende tv-programma’s en besloot daarna meer in anonimiteit op te zoeken.

De laatste informatie is dat Ruud nu scholen langs gaat om te praten over verkeersveiligheid. Er zijn echter ook berichten dat hij werkt als pakketbezorger, maar dat hebben niet kunnen verifiëren.

Foto’s Ruud Benard van Big Brother

Geplaatst door Henk Voermans op Maandag 1 juni 2020
Geplaatst door Ruud Benard op Donderdag 6 juli 2017
Geplaatst door Nac Breda Spelers op Maandag 5 november 2018

Ook nog een mooie (oudere) foto met Sabine en Bart:

Geplaatst door Ruud Benard op Zondag 26 juni 2016

Herken jij Ruud nog helemaal terug?

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...