Deze 19 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

7. ‘Best Friends’ ketting kopen

Jullie vriendschap was zó hecht dat een BFF ketting niet kon ontbreken. Wie heeft ze niet gehad? Zo eentje met 2 halve hartjes, in de een staat BEST en in de ander FRIENDS. Daar ging je zakgeld.. Maar dat was het zeker waard! Er kan tegenwoordig natuurlijk ook iets anders staan…

Beste friends ketting vriendinnen
Via: bol.com

8. ..en dezelfde armbandjes

Alles wat jullie vriendschap kon benadrukken was SUPER LEUK. Jullie droegen niet alleen een best friends ketting, maar ook nog dezelfde armbandjes! (En dezelfde sleutelhanger, telefoonhanger en oorbellen).

BFF armbandjes vriendinnen
Via: bol.com

9. Dezelfde kleren aantrekken

Het liefste laat je aan de hele wereld zien dat JULLIE TWEE beste vriendinnen zijn. Daar hoort natuurlijk ook dezelfde kleding bij. Want het is óh zo leuk om op elkaar te lijken. ZUSJESSSS!

Deze 19 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin
Via: imgur.com

10. Urenlang bellen

Uren lang konden jullie met elkaar aan de telefoon blijven hangen, kletsend over alles en niets! En uiteindelijk een boze moeder die toch echt vind dat jij dit keer de telefoonrekening kan betalen.

Deze 19 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin
Via: Scream (capture)

11. Bijnamen bedenken

Wat is er nou leuker dan een gekke bijnaam? Jullie bedachten deze namen niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen kinderen. Op deze manier konden jullie op school praten over klasgenoten en niemand wist over wie je het over had!

Deze 19 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin
Via: giphy.com

12. Belletje trekken

Apart van elkaar waren jullie misschien wat verlegen. Maar zodra jullie samen waren was niets te gek. Een beetje spanning hoort erbij toch?

Belletje lellen deurbel ondeugende spelletjes vroeger
Via: flickr.com | Alexa LaSpisa, CC

Nog een laatste lijstje…

We hebben op de volgende pagina nog een paar laatste herinneringen aan jou en je BFF! Wat dacht je van dat boekje? (zie 13.)

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...