Disney prinsen in het echt

Via: Disney (capture) (L) / instagram.com @jirkavinse (R)

Die ene prins waar jij verliefd op was, of in ieder geval van ging blozen. Hoe zouden deze Disney prinsen er in het echt uitzien?

Disney-prinsen in het echt

Dat vroeg design Jirka Vinse Jonatan zich ook af en ging aan de slag. Op zijn Instagram postte hij zelfgemaakte illustraties van hoe deze Disney prinsen er in het echt uit zouden zijn. Inmiddels zijn de afbeeldingen flink viral gegaan, wat een pareltjes!

Disney prinsen in het echt
Via: YouTube.com (capture)

Zo zien Disney prinsen in het echt eruit

Iedereen heeft wel een favoriete Disney prins, waar zij vroeger graag mee wilde trouwen. Of misschien nog wel steeds. Welke prins is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties. Wij zetten de leukste prinsen op een rijtje!

1. Tarzan

Tarzan is een weeskind van zijn Engelse ouders Lord en Lady Greystoke. Zij strandden aan de westkust van Afrika na een muiterij aan boord. Ze moeten zien te overleven in het oerwoud. De ouders overlijden en dus wordt de mensenbaby – Tarzan – opgevoed door de aap Kala.

Via: Tarzan (capture)

En zo zou Tarzan er in het echt uitzien!

2. Prins Charming – Assepoester

Prins Charming verschijnt in een aantal sprookjes, waaronder Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester. Het is altijd een knappe en romantische man.

Via: Cinderella (capture)

En als Prince Charming in het echt zou leven, zag die er zo uit!

3. John Smith – Pocahontas

John Smith is de knappe man uit de film Pocahontas. De film is gebaseerd op de historische prinses met dezelfde naam. In werkelijkheid heeft ze nooit een relatie gehad met John Smith, maar met John Rolfe.

Via: Pocahontas (capture)

En ook in het echt ziet John Smith er beeldschoon uit!

4. Prins Erik – Kleine Zeemeermin

Grote kans dat jij enorme fan was van de Kleine Zeemeermin. Als dat het geval was, had je waarschijnlijk ook een oogje op Prins Erik.

Via: Kleine Zeemeermin (capture)

Ben jij nog meer verliefd op het echte personage?!

5. Prins Philip – Doornroosje

Honderd jaar zou Doornroosje slapen, totdat zij wordt wakker gekust door een beeldschone prins. Droomde jij in je slaap soms ook van prins Philip?

Via: Doornroosje (capture)

Dan moet je de onderstaande knappe verschijning eens zien. Daar droom je zeker van!

6. Aladdin

Aladdin leeft op straat en is de zoon van een kleermaker. Hij gaat samen met zijn oom op reis naar de woestijn en dalen af om een bijzondere lamp te halen. En dat is het begin van een geweldig avontuur. Hebben we het al erover gehad hoe knap Aladdin eigenlijk is?

Via: Aladdin (capture)

Zie dan deze knappe real-life versie van Aladdin!

7. Hercules

Als je het over stoere, knappe en grappige mannen hebt, dan kan je maar over één iemand hebben: Hercules. Zijn spierballen waren altijd enorm!

Via: Hercules (capture)

En ook in het echt zien zijn spierballen er geweldig uit!

8. Prins Adam – Belle en het Beest

Als het Beest verandert in de prachtige prins Adam ben je direct smoorverliefd. Hij geneest van al zijn verwondingen en is een knappe verschijning.

Via: Belle en het Beest (capture)

En ook in het echt zou die best eens voor jouw huis mogen staan, toch?!

Jouw favoriete Disney prins

Wie van deze prinsen mag jou wel eens wakker kussen? Laat het hieronder weten in de comments!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Zo zien deze 8 Disney prinsen er in het écht uit”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer