Sprookjes stammen af van vroegere tijden en misschien is dat ook maar goed ook. Maar wat als deze 12 Disneyfiguren in 2022 zouden leven? Leuk om te zien is het wel!

Disneyfiguren, maar dan actueel!

Het blijft leuk om te zien als bepaalde klassiekers ‘omgetoverd’ worden naar onze huidige maatschappij. Het is een beetje hetzelfde effect als Disney-prinsen in het echt of Disney-prinsessen met realistisch haar!

yasmin-disney-aladdin disneyfiguren
Via: Disney / Aladdin (capture)

Dit zijn 12 Disneyfiguren in 2022

Gelukkig zijn er creatievelingen zoals bij de Tom Ward Studio, die deze mix tussen oude bekenden en actualiteit goed kunnen verwoorden, of nog beter gezegd: verbeelden. Zo hebben de dames en/of heren van deze studio ervoor gezorgd dat onze geliefde Disneyfiguren in een modern jasje zijn gekleed. Met de nodige kritische blikken naar onze huidige maatschappij. Geniet van deze 12 Disney-herschrijvingen!

1. Niemand ziet Peter Pan… oh wacht!

Peter Pan, die naar binnen flitst in de slaapkamer van broertjes van Wendy, zonder opgemerkt te worden wordt wat moeilijker…

2. Gaston is uit de kast

3. Nu even niet, Sissi!

4. Dumbo: “weg met dat ivoor”

5. Alle tijgers en leeuwen… in het circus!

6. Baloo uit Jungle Book?!

We hebben nog meer moderne Disneyfiguren op de volgende pagina!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “Wat als deze 12 Disneyfiguren in 2022 zouden leven?”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer