Fear Factor

Via: Fear Factor (capture)

4. Auto te water

Het is een nachtmerrie van vele mensen, als je met de auto de sloot in rijdt. Toch is het ontsnappen uit auto onder water een van de opdrachten die moest worden uitgevoerd in Fear Factor.

5. Hangen aan een flatgebouw

Heb jij de behoefte om aan een flat te hangen en tegelijkertijd wat opdrachten uit te voeren. Dat lijkt ons stug, maar misschien dat je na de beelden opeens wel heel enthousiast bent.

6. Zwemmen met slangen

Slangen zijn eng. Ze zijn glibberig, hebben een naar tongetje en kunnen enigszins verrassend uit de hoek komen. En dan hebben we het alleen nog over een slang op het land. Maar wat nou als je met slangen moet gaan zwemmen? Ons niet gezien.

7. Het wiel van ellende

Een onderdeel in Fear Factor is het Wiel van Ellende. Tijdens deze ronde wordt er gedraaid aan een rad, waarna er een opdracht naar voren komt. Dit gaat van het zetten van een tattoo, het kaalscheren van het hoofd of het gebruiken van traangas.

8. Op pad met de krokodil

Als je denkt dat je alles hebt gehad, dan komt er alweer een nieuwe uitdaging op je dak. Wat te denken wat een opdracht uitvoeren, terwijl je bent omgeven door een levensechte krokodil. Af en toe vraag je je echt af waarom je in Godsnaam mee zou doen aan dit programma. Oké, de 50.000 USD.

9. Kamelenlip

Een kamelenlip, het zou zomaar een random scheldwoord kunnen zijn. In Fear Factor betekent dit echter iets anders. Tijdens een opdracht bij Fear Factor Vips moesten de kandidaten namelijk de lip van een kameel eten. O ja, en de penis van een krokodil. Waarom niet, hè?

10. Iemand een broodje made kaas?

De gedachten aan een broodje hamburger of een goeie vlaktosti doen de smaakpapillen ongetwijfeld enthousiasmeren. Maar bij Fear Factor stond er echter wat anders op het menu. Namelijk made kaas. Een heerlijk, sappige kaas gemaakt van jawel, maden! Hoe verzin je het?

11. De vrachtwagen aanhanger

We sluiten de lijst af met een bizarre opdracht in de aanhanger van een vrachtwagen. In een grote tank met water was het zaak een opdracht uit te voeren, terwijl deze werd voortgetrokken door een vrachtwagen. Succes!

Welke opdracht is jouw favoriet?

In dit artikel heb je gelezen over het eens zo populaire programma Fear Factor. Het programma, waarin talloze ongelooflijke opdrachten moesten worden uitgevoerd. Wij zijn benieuwd welke opdracht jij zou doen en vooral welke je absoluut niet zou doen. Laat je het even weten in de comments?

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer