ALF televisieserie comedy vroeger feitjes weetjes

Via: ALF (capture)

10. Animatieserie

Er werd ook een animatieserie gemaakt rond ALF. Deze speelde zich op de planeet Melmac, nog voordat ALF naar de aarde ging. De makers hoopten dat hun serie net zo populair werd als de live action versie. De vraag is of dat gelukt is. Waarschijnlijk niet, maar na twee seizoenen kreeg de animatieserie zelf ook een vervolg met ALF Tales, wat ook weer twee seizoenen te zien was.

11. ALF Tales

In ALF Tales werden bekende sprookjes op de hak genomen. Dat paste natuurlijk precies bij het karakter van ALF.

12. En toen was er een flop

ALF kreeg ook nog een eigen talkshow. Deze ALF’s Hit Talk Show bleek geen groot succes, maar is natuurlijk wel erg grappig om even te bekijken.

13. Gast-ster

Onze held dook ook op in andere series, zoals Matlock en Blossom.

14. Het einde van ALF?

En zo eindigde de serie.

15. De toekomst?

Helaas nog geen beelden, maar het gerucht gaat dat Sony Animation (die van de smurfen) heeft de rechten gekocht. Paul Fusco, de bedenker van ALF zou zelfs al bezig zijn met een CGI versie. We hopen dat het waar is.

16. Tenslotte… Bloopers!

Jouw herinneringen aan ALF?

Wat vond jij het leukste aan ALF of deze weetjes? Laat het weten in een reactie onderin. Benieuwd naar hoe het nu met de hoofdrolspelers gaat? We hebben uitgezocht hoe het de cast van ALF nu gaat.


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Raymond Zachariasse is een Nederlandse schrijver van vooral jeugd- en prentenboeken. Geboren en getogen in Woerden sinds 9 September 1969. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd en spelen zich af in Woerden en omstreken. Sinds zijn jeugd heeft hij een grote interesse in het fantastische en mystery en daardoor is het geen geheim dat veel van zijn verhalen ook afspelen in verre oorden.

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer