Felicity serie vroeger cast feat

Via: Felicity / youtube.com (capture) | fireteardrops

5. Sean Blumberg (Greg Grunberg)

Deze goedzak lijkt een gezette versie van een moderne Einstein en de enige die niet meer studeert. Hij is dol op wetenschap en is duidelijk de nerd in de groep. Hij komt in de eerste seizoenen vaak terug maar pas nadat hij een relatie krijgt met de beste vriendin van de kamergenoot van Felicity, hoort hij er helemaal bij.

Hij is namelijk dikke maatjes met J.J. Abrams en die heeft onder andere de hitserie Heroes uitgebracht waar Greg toevallig ook een rol in had. Hij is vader van 3 en één van zijn kinderen lijdt aan epilepsie. Dit heeft hem ertoe bewogen hiervoor aandacht te vragen. Hij ziet eruit als een goedzak en is het dus ook. En hij zit in een band met niemand minder dan Adrian Pasdar, ook van Heroes.

Greg Grunberg Sean Blumberg felicity
Via: Wikimedia Commons | Gage Skidmore, CC

6. Julie Emrick (Amy Jo Johnson)

Klein, pittig maar oh zo goed. In tegenstelling tot Elena, was Julie een goede invloed op Felicity. De studie stond voorop. Je zou kunnen zeggen dat Elena haar slechte kant en Julie de goede kant van Felicity was. Maar ja, de strijd om de liefde van Ben stond wel tussen hen. Dit zorgde voor veel spanning in de vriendschap.

Zij zong het album van Felicity in en ging naast acteren altijd verder met haar muziek. Acteren doet zij niet veel meer maar ooit was zij wereldberoemd als Power Ranger. Ook zij is dus veelzijdig. Wat is zij in de toekomst nog meer van plan?

https://www.youtube.com/watch?v=6OuSg1obtBQ

7. Meghan Rotundi (Amanda Foreman)

Excentriek was Meghan wel. Zou jij zo een kamergenoot willen? Hoewel zij en Felicity elkaar niet kunnen luchten, zijn zij er gek genoeg voor elkaar op de momenten die ertoe doen. Liefde en haat zitten dichtbij elkaar. En hoewel zij de crush van Felicity op Ben enorm “annoying” vond, is zij degene die ervoor zorgt dat zij weer bij elkaar komen.

Na Felicity was het niet stil rond Amanda. Van goth die alles en iedereen haatte belandde ze uiteindelijk zelfs in een rol in de film Star Trek into darkness. Zij is zich meer op series gaan richten en serieuze rollen. Zo speelt zij ook een therapeute van een verkrachtingszaak. Dat is even andere koek!
Haar leven ziet er overigens ongeveer zo uit.

https://www.youtube.com/watch?v=xoRsocgqf1E

8. Javier Clemente Quintata (Ian Gomez)

WIl je goede koffie, dan ga je naar Dean & Deluca en neem je een bakkie van Javier. Hij zet zulke goede koffie dat iedereen uit de vriendengroep dagelijks hun dosis cafeïne bij hem haalde.

Felicity Javier Clemente Quintata (Ian Gomez)
Via: Felicity / youtube.com (capture) | vanessa v.

Koffie maken kon hij wel in de serie. Echt veel acteren hoefde hij niet. Maar dat betekent niet dat hij het niet kan of er niet goed in is. Hij is trouwens best onopvallend maar wat heeft hij een repertoire! Hij speelde onder andere in een clip van Alanis Morissette (Hands Clean), hij heeft een bijrol in Lost, speelde een geweldige rol in My Big Fat Greek Wedding en trouwde ook nog met de schrijfster en regiseur van deze grappige film. Hij is inmiddels gescheiden maar de vraag is nu, hoe gaan hij en zijn ex hiermee om? Zij presenteren samen de grootste bak serie op national tv. Zullen zij dit voortzetten?

https://www.instagram.com/p/BOgnL2RDQTV/

Felicity-reünie

Natuurlijk is deze cast ook bij elkaar gekomen voor een reünie. Check hoe dat eraan toe ging!

Herkende jij de Felicity-cast nog?

Het is dus niet zo stil om de cast van Felicity als dat wij dachten. Gelukkig gaat het met allen goed. Meestal hoor je over 1 ontspoord lid van de cast maar in dit geval zijn het zoete schatjes gebleven. Ben je nog steeds fan van Felicity? Deze 14 dingen wist je vast nog niet.


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer