Ouderen telefoon mobiele smartphone generatie verpest

Via: depositphotos.com | monkeybusiness

Verschrikkelijk om te zien, hoe een hele generatie verloren is gegaan. Alleen maar oog voor hun mobieltjes, zelfs tijdens het rijden… Bah!

Een complete generatie verloren…

Technologische ontwikkelingen brengen natuurlijk een berg aan voordelen met zich mee. Maar er kleven helaas ook genoeg nadelen aan vast. Hele generaties vertonen aangepast gedrag; ze worden als het ware opgeslokt door de nieuwe technologieën. Ze hebben alleen nog maar oog voor hun gekke mobieltjes of doen niets anders dan spelen op de computer.

Oudere generatie verloren ouderen pixels
Via: depositphotos.com | Sergeymarkov

Asociale ouderen…

We hebben het hier natuurlijk over de ouderen van vandaag de dag. Waar vele (jongere) mensen elkaar opzoeken (we gaan even uit van een corona-vrij samenleving), sociale contacten direct onderhouden en nog in de buitenlucht komen om te ontspannen, heeft een complete generatie dit overboord gegooid en is volledige op de technologie gefocust!

Het doet pijn om te zien hoe een hele generatie alleen nog oog heeft voor hun mobiele telefoons, spelcomputer of tablets. Niet meer naar buiten, niet meer genieten van de rust of van een heerlijk gesprek onder een fris kopje koffie. Nee, het is het mobieltje of hun game-computer wat de klok slaat voor deze generatie. Zo ZONDE…

(zie disclaimer op de volgende pagina)

1. Deze generatie is compleet verloren…

Een leuk bordspelletje, een goed boek of gewoon gezellig kletsen zit er niet in, plezier komt van een spelcomputer!

Oudere generatie verloren ouderen gamen
Via: depositphotos.com | lisafx

2. Mobieltje gaat voor alles!

Zelfs aan tafel praten ze niet eens meer met elkaar… alles per sms of appje!

https://twitter.com/hannah_bivans/status/417755382933516288

3. En altijd kom het weer boven…

Zeggen ze dat ze even gaan sporten of een wandeling maken, komt meteen dat akelige apparaatje weer tevoorschijn… Ze kunnen niet zonder!

Oude man telefoon
Via: pixabay.com | JoshuaWoroniecki, CC

4. Zelfs als ze moeten rijden

Even dat verdomde mobieltje erbij!

5. Echt… TIJDENS het rijden!

Dit kan toch niet?!

6. Het enige wat ze willen is gamen…

Ze hebben voor niets anders meer oog, alleen maar games, consoles en computers, waar de meest gekke computerspelletje op spelen!

Oude man computerspel
Via: Marco Verch, CC

Er zijn meer bewijzen…

We begrijpen niet dat een complete generatie zo verpest kan zijn. Misschien kun je het nu al niet meer aanzien, maar het wordt NOG erger op de volgende pagina! Hoe heeft het zover kunnen komen…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

2 gedachten over “12 voorbeelden dat de oudere generatie compleet verloren is”

  1. MM, tikje sarcastisch stuk. Ik ben ook een oudere en wordt toch wel een beetje in de hoek geduwd, wat overigens wel vaker gebeurt deze tijden. Heb overigens met geavanceerde systemen gewerkt in een ziekenhuis, wellicht verzacht dit het sentiment dat senioren slechts handwerk hebben verricht en alleen met een rollator zich voort bewegen. Neemt niet weg dat veel senioren het niet bij kunnen benen, i.p.v. deze stukjes te schrijven zou het beter zijn om deze mensen te helpen in deze digitale wereld waar communicatie steeds meer een ondergesneeuwd item wordt. Ben ik een azijn zeikerd, laat de commentaren maar komen, kan me geen bal schelen.

    Beantwoorden
    • Beste Tonny, het is inderdaad sarcastisch bedoeld. Wij streven overigens geen samenleving na, waar we over niets en niemand nog grappen mogen maken, dus hopen dat ouderen hier ook gewoon lekker over mee kunnen gniffelen… Tot slot (en niet onbelangrijk) is dit onzin-artikeltje eigenlijk bedoeld met knipoog naar de jongeren van nu (het was immer sarcastisch), die niet meer zonder telefoontje of spelcomputer kunnen. Zie de ‘disclaimer’. We waren echter veel te bang voor reacties van azijn zeikende jongeren… 😉

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer