Hoe gaat het nu met 90’s hit zangeres Des’ree?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Des'ree zangeres 90s hoe is het nu

In de jaren ’90 was de Britse zangeres Des’ree niet uit de hitlijsten weg te denken. Daarna bleef het akelig stil. Wat is er gebeurd met die lieflijke zangeres met oh zo herkenbare prachtstem? Wij zochten het voor jou uit.

Des’ree in een notendop

Des’ree kwam voor ons gevoel uit de lucht vallen en met haar zwoele stem veroverde zij de wereld. De hitlijsten van de jaren ’90 stonden er vol mee. Ook in onze Top 40 kwam zij regelmatig voor met haar grote hits Feel so high (1991), You gotta be (1994), Kissing you (1996) en Life (1998).

Desree zangeres vroeger
Via: youtube.com (capture) | DesreeVEVO

Over Des’ree was vroeger al weinig bekend rondom haar privéleven. Het was een stille meid die sprak wanneer zij wat zinnigs wilde zeggen. Over haar muziek vertelde ze graag, maar de rest van haar leven vond ze weinig relevant om te delen met de media. En terecht, als je ziet hoe de media zich soms keren tegen een artiest.

Omdat er niet veel over Des’ree bekend is, weet jij wellicht weinig over deze fantastische zangeres. We frissen jouw geheugen wel even op. Maar zing eerst even met deze hit mee.

Daar krijg je meteen een brede glimlach van, of niet soms? Wat een geweldig feelgood nummer! Had jij deze cd ook thuis liggen en nam je die mee als je lange stukken moest afleggen in de auto? Urenlang rustgevende zwoele muziek…

Via: ebay.com

Wist jij dit al over Des’ree?

Des’ree komt altijd rustig en kalm over. Ze heeft geweldige muziek gemaakt waarbij je lekker kunt chillen. Hoeveel zomeravonden waren gevuld met haar songs die langzaam je oren als zijde aanraken. Mmm, daar krijg je het meteen warmer van, nu het buiten zo guur is. Wij doen er nog eentje. Zing je weer mee? En dan verklappen wij wat wij nog weten over Des’ree. Let op, dit is wel de remix.

Nog wat leuke weetjes…

  • Des’ree’s echte naam is Desirée Annette Weekes en ze is geboren in Londen op 30 november 1968.
  • Ze is het resultaat van een moeder uit Guyana en een vader uit Barbados. Hebben ze goed gedaan, of niet?
  • Haar vriendje maakte haar beroemd: zij durfde niet maar hij stuurde toch haar demo naar Sony.
Via: youtube.com (capture) | DesreeVEVO

Ken je haar monsterhit “I’m Kissing you” nog?

Die hoorde bij de soundrack van de film Romeo en Juliet.

De toen nog jonge Claire Danes en Leo hebben daarop gedanst, maar in het echte leven is dit voor veel bruidsparen hét liedje waarop ze voor het eerst als echtpaar dansen. Dat is toch wel heel schattig! Er is echter iets heel mis gegaan met dit nummer… Maar daar lees je meer over op de volgende pagina.

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...