Djumbo meidengroep

Via: Djumbo (cover)

Kennen jullie de girlband Djumbo nog? Deze meidengroep werd in 2004 opgericht als promotiestunt door supermarktketen Jumbo. De meiden waren iets succesvoller, dan dat ze bij de Jumbo in eerste instantie gedacht hadden en deze groep veroverde al gauw heel de Benelux!

Het begin van Djumbo

De meidengroep Djumbo bestond in eerste instantie uit Svenja van Beek, Lotte Prijs en Lindsy Schuman en zij zongen zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers. Hieronder twee bekende hits van Djumbo.

Weten jullie weer wie het zijn?

Djumbo tour band
Via: Wikimedia Commons | Tom Akushi, CC

Djumbo – Eyahe

Even herinneringen ophalen met deze heerlijke nummers van Djumbo! Eyahe (Ik wil met jou) verscheen op 3 februari 2005. De hoogste positie van dit nummer in de Nederlandse Top 40 was #5.

Daarnaast stond Eyahe op nummer 3 in de Single Top 100.

Djumbo – Made To Love You

Made To Love You was nog een geweldige hit van Djumbo. Dit nummer verscheen op 21 oktober 2005 en behaalde een nummer 20 positie in de Single Top 100!

Van alle markten thuis

Het eerste album van Djumbo heet Jump en verscheen in 2005. Dit album stond maar liefst 19 weken in de Nederlandse album top-25 en grote hits waren Eyahe, Hide and Seek en Made To Love You.

Via: Djumbo (cover)

Theatertour en tv-quiz van Djumbo

Hierna volgden nog 3 andere albums. Naast zingen, hadden de Djumbo-meiden ook andere talenten.

Zo hadden zij hun eigen theatertour genaamd De Djumbo Undercover Tour en presenteerden zij in 2009 de tv-quiz Kies Je Ster van televisieomroep de TROS.

Een nieuw lid van Djumbo

In dat jaar speelden de meiden ook rollen in de film Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot en waren zij daarnaast actief als voiceover artiesten. Zij waren namelijk verantwoordelijk voor het inspreken van de stemmen van de Chipettes in Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.

In 2010 besloot Svenja er – ondanks het grote succes van Djumbo – mee te stoppen. Samantha Klumper nam in 2011 haar plaats in.

Samantha Djumbo
Via: Djumbo (capture)

Hoe gaat het nu met ze?

Wij van de redactie gingen op onderzoek uit en kwamen erachter wat de meiden op dit moment bezig houdt. Zo is een van de dames actief als DJ en is een ander actief in de modellenwereld.

Bekijk op de volgende pagina hoe het nu met de dames van Djumbo gaat!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Hoe gaat het nu 18 jaar later met de meiden van Djumbo?”

 1. HOI BEN MAXIME VERMULEN 26 JAAR
  IK WIL OPDTEREN VOOR PAPA EN MAMA
  DIEWERKE JAGER IS
  AVONDS GA DOEN JULLIE MET VRIENDELIJKE GROETEN VAN MAXIME
  OPA MOET WEL IN ECHTE KOMEN WIJK BIJ DUUSDE
  15

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer