Home Improvement cast

Via: Home Improvement (capture)

Home Improvement is misschien wel één van de meest iconische series van ‘vroeger’. Dit kwam mede door de geniale vertolkingen van Tim, Jill, Al en natuurlijk buurman Wilson. In dit artikel blikken we terug op Home Improvement, maar delen we ook hoe het nu gaat met de kinderen uit de serie. Spoiler alert: er is nogal wat veranderd…

Home Improvement

In deze Amerikaanse sitcom speelt Tim Taylor (gespeeld door Tim Allen) de hoofdrol. Tim had een eigen klusprogramma, genaamd Tool Time, waar omheen hij natuurlijk altijd genoeg dingen meemaakte. Hierin speelde zijn hele gezin mee: zijn vrouw Jill en drie zonen genaamd Bradly, Randy en Mark.

Home Improvement cast serie televisie kinderen
Via: Home Improvement (capture)

In Tooltime werkt Tim samen met onder andere Al en assistente Heidi. Dit klusprogramma speelt een belangrijke rol in de serie.

Als Tim er niet meer uitkwam, dan ging hij naar zijn buurman Wilson, die hem altijd bijstond met wijze raad. Tijdens deze iconische gesprekken was het hoofd van buurman Wilson maar voor de helft te zien.

Ongezien televisie karakters Wilson Home Improvement
Via: Home Improvement (capture)

De eerste aflevering van Home Improvement werd uitgezonden op 17 september 1991 en de laatste kwam uit op 25 mei 1999. In deze periode werden er 8 seizoenen gemaakt. Hierna was de koek op voor de acteurs, ook al kregen ze een serieuze som geld geboden om nog een seizoen te maken. Meer daarover in de ‘Wist je dat…’ verderop op deze pagina.

Home Improvement cast serie televisie
Via: Home Improvement (capture)

De intro..

Voordat we verder ingaan op de serie en hoe het nu met de cast gaat, laten we eerst nog een keer genieten van de intro van Home Improvement. Hieronder de origienel intro van seizoen 1 van de serie.

Wist je dat…

Home Improvement cast serie televisie tooltime
Via: Home Improvement (capture)

Hoe gaat het nu met..?

Er zijn veel mensen opgegroeid met de serie en hebben er warme herinneringen aan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de cast van de serie en onderzocht hoe het nu met ze gaat.

Lees snel verder op de volgende pagina om te zien hoe het nu met de cast van deze populaire serie gaat.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer