6 typische momenten van Joey Tribbiani (uit Friends)

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Kennen jullie de hunk Joey, van Friends, nog? Ik vond hem vroeger helemaal het einde. Hoog tijd om eens in te zoomen op good old Joey. Verreweg de lekkerste, maar niet de meest pientere Friends- acteur. Is hij in het echt ook zo traag van begrip? 😉

Joey Tribbiani op zijn best!

Iedereen die naar Friends keek, weet natuurlijk dat Joey de minder slimme van de groep was. Hij had vaak niet door wat er bedoeld werd, haalde moeilijke woorden door elkaar en dan kwam er toch onzin uit. Maar lekker was ie wel!

Ik vergaf mijn favoriete eye candy zijn domheid wel en had er alles voor over om hem eens in het echt te horen praten. Zou vast een heel zinnig gesprek worden want hij had heel wat zijn zinnigs te melden, NOT. Welke van deze uitspraken vond jij het meest zinvol?

6 typische momenten van Joey Tribbiani (uit Friends)
Via: flickr.com | Alan Light, CC

1. “How you doin’?”

Heb jij wel eens iemand versierd met die openingszin? Ik ben wel eens de ontvanger van die boodschap geweest, maar geloof mij, je kunt het beter aan Joey Tribbiani overlaten.

6 typische momenten van Joey Tribbiani (uit Friends)
Via: giphy.com

En dat heeft ie zeker een aantal keer gezegd:

2. “Je m’appelle Claude”

Als een man Frans spreekt, gaan de meeste vrouwen overstag. Joey daarentegen bakt er niets van. Hij denkt overigens dat hij met een paar lessen van Phoebe en een self help tape er wel gaat komen en de rol krijgt. Het loopt even anders dan gepland ;).

3. “It’s not what you said, it’s the way you said it”

Inderdaad, de manier waarop je iets zegt, is heel belangrijk. Joey is erg gevoelig en dat laat hij blijken ook. Als ik hem als jonkie tegen was gekomen, zou ik waarschijnlijk alleen maar “Frans” kunnen spreken. Gebrabbel zou eruit komen. Zo leuk vond ik hem.

4. HomoSapiens

Bij Joey moet je in Jip en Janneke taal praten. Moeilijke woorden zorgen voor flink wat spraakverwarring. Maar zeg nou zelf, het levert wel hilarische momenten op. Na deze aflevering kan ik het soms ook niet laten om te gniffelen als ik iemand hoor praten over de homosapiens en homoerectus.

5. “I don’t like it, when people take food off my plate”

Ik ook niet. Ik ben nog in de groei, in de lengte en breedte dus afblijven. Mine, Mine, Mine. Maar ik lust wel wat van jou hoor, om even te proeven…

6 typische momenten van Joey Tribbiani (uit Friends)
Via: giphy.com

6. “Joey doesn’t share food!”

En als je toch aan mijn eten durft te komen, zonder je handen te wassen kan al helemaal niet, dan krijg je deze reactie over je heen. Heerlijk ongeremd die Joey Tribbiani. Zijn we niet allemaal een beetje zo? Ik deel niet!

Mijn jongste neefjes en nichtjes begrijpen niet waarom ik ze voor de grap “Zuleikha doesn’t share food” toeschreeuw, als ze om een hapje van mij vragen. Misschien moet ik ze aan Joey voorstellen. Zal ik dat in het Frans doen? 😉

Ook een fan Joey of Friends?

Het is duidelijk dat mijn favoriete vriendje van Friends Joey was, maar hoe zit het met jullie? Wie is of was jouw favoriet en krijgt jou nog steeds aan het lachen? We willen het dolgraag weten, dus laat wat achter in een bericht onderin.

En Matthew, als je dit leest, I am your biggest fan en Jus plus de Hollandaise saus! Bien bleu! (vertaling, ik woon in Holland, hou van je, ik weet het niet.)

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...