Loenatik serie vroeger cast nu feat

Via: youtube.com (capture) | Loenatik

Benieuwd hoe de cast van Loenatik er nu uitziet? Dat hebben we voor je uitgezocht!

Bep Brul – Karen van Holst Pellekaan

De romantica van het stel en groot actrice, aldus haarzelf. Deze nymfomane, voor wie er nooit genoeg make-up kon zijn, werd gespeeld door Karen van Holst Pellekaan.

Loenatik cast Bep Brul Karen van Holst Pellekaan
Via: youtube.com (capture) | Loenatik

Karen van Holst heeft nog in een aantal series geacteerd, maar is vooral verder gegaan als schrijfster van onder andere kinderboeken en ze maakt poppen. Bovendien maakt ze zich sterk tegen de bio-industrie. In onderstaande video zie je Karen enkele jaren later over haar rol in Loenatik.

Fats – Dick van den Toorn

Eten is hetgeen Fats het liefst deed. Hij stopte zich vol met alles en vraagt vanuit z’n (onnodige) rolstoel alleen maar om aandacht. Deze vreetzak werd gespeeld door DIck van den Toorn.

Loenatik cast Fats Dick van den Toorn
Via: youtube.com (capture) | Loenatik

Dick van Toorn heb je nog vaak teruggezien op televisie in series als ‘M’n dochter en ik‘ en ‘Auberge de Vlaamsche pot’. Daarnaast was hij regelmatig in het theater te zien en heb je hem vaker bij het Sinterklaasjournaal gezien. Zo ziet hij er nu uit:

Marjoor Breederoo – Martin van Waardenberg

Nog zo’n iconisch karakter van de serie: de Majoor. Gespeeld door Martin van Waardenberg, dacht Breederoo (met twee e’s en twee o’s) dat hij Majoor was in het leger. Het uitstekende toneelspel is niet onopgemerkt gebleven; Martin van Waardenberg werd voor Loenatik genomineerd als beste acteur.

Loenatik cast Majoor Martin van Waardenberg
Via: youtube.com (capture) | Loenatik

Martin van Waardenberg heb je ook nog regelmatig kunnen zien, onder andere in de reclames van de Gamma waarin hij als onderdeel van ‘Sjaak en Freek’ de show stal samen met een andere Loenatik-collega. Ook was hij te zien in musicals en het tv-programma ‘Kanniewaarzijn’. Hij is naast acteur ook regisseur. In deze hilarische commercial kun je ook nog even goed zien dat het een trotse Rotterdammer is:

Er waren méér castleden…

Natuurlijk zijn we er nog niet, wat dacht je van Mevrouw de Haas of directeur Bomhoff. Lees daarom snel verder op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “Loenatik: zo gaat het nu met de gekke cast (+foto’s)”

  1. Waarom worden kinder serie’s zoals floris, de zwarte kat, zevensprong niet uit gezonden voor de jeugd. Dan dat alles zoveel keer wordt herhaalt nu. Married white childeren is al 100 keer herhaald. Groetjes van een fan van kinderserie’s.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer