Hoe is het 27 jaar later met de cast van Mijn dochter en ik? (+ foto’s)

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Door

Ruud Caris

Laatste update:

1

mijn dochter en ik serie vroeger

Mijn dochter en ik was in 1995 een populaire televisie serie op RTL 4. Wij vonden het tijd om na 25 jaar eens te bekijken hoe het met de cast is.

‘Mijn dochter en ik’ geschiedenis

In 1995 kam de populaire televisie serie Mijn dochter en ik op RTL4. Een komische serie over een directeur van een reclamebureau (Simon ten Cate), die pas zijn vrouw is kwijtgeraakt en nu alleen voor zijn dochter Christien (of Chris hoe hij haar noemt) moet zorgen, maar daarbij krijgt hij hulp van zijn huishoudster Jeltje Wikje Boerstra.

Mijn dochter en ik dvd
Via: Mijn dochter en ik (cover)

Het verhaal van de serie

De vrouw van Simon is al tien jaar dood en hij begint zich langzaam weer op het liefdespad te begeven, onder kritisch toeziend oog van zijn dochter. Als dat nog niet genoeg is bemoeit zijn schoonmoeder (Oma Nel) zich er ook nog mee, en op het werk zeurt zijn collega Dirk Vogelzang over de relatie problemen die hij heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=Vqm7t-dCjko&list=PLDPp6croqFIWGFDIGa92U6C8l1kMcgNiw&ab_channel=Ren%C3%A9

De intro

Die meezinger was heerlijk!

In totaal verschenen er drie seizoenen van deze serie. Dat zijn 39 afleveringen van telkens een half uur. Je kan ze vinden op DVD (voor wie nog zo’n goeie oude Dvd-speler heeft thuis!). Nieuw vind je ze wellicht niet meer, maar op een tweedehandswebsite kom je er wel op.

Mijn dochter en ik serie
Via: Mijn dochter en ik (cover)

Herinneringen ophalen

Bekijk eens onderstaande aflevering om herinneringen op te halen van Mijn dochter en ik!

https://www.youtube.com/watch?v=IWsxkRAr1h0&list=PLDPp6croqFIWGFDIGa92U6C8l1kMcgNiw&index=2&ab_channel=Ren%C3%A9

Hoe is het nu met …?

Maar hoe is het nu met de cast van Mijn dochter en ik? Wij zij op die vraag ingegaan en we hebben uitgezocht hoe het nu gaat met Simon, Chris, Wikje, Oma Nel en Dirk gaat en wat ze hebben gedaan in de afgelopen 27 jaar.

Via: Mijn dochter en ik (capture)

Hoe gaat het nu met de cast?

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu gaat met de cast van Mijn dochter en ik! Check hier hoe het ze vergaan is de afgelopen 27(!?) jaar! Herken jij de hoofdrolspelers nog terug? Bekijk het op de volgende pagina!

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Hoe is het 27 jaar later met de cast van Mijn dochter en ik? (+ foto’s)”

Plaats een reactie

Share to...