De cast van Cheaper by the Dozen maakte een miniremake

Door

Rosalie Van Hoof

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Cheaper by the Dozen is een heerlijke familiefilm die in inmiddels al 17 jaar oud is. Nog maar kort geleden maakte de zo goed als de voltallige cast een miniremake. En die zag er zo uit!

Cheaper by the Dozen-films

De 14-koppige familie Baker is op z’n zachts uitgedrukt nogal chaotisch. In de eerste film, verschenen in 2003, maak je kennis met dit gekke geslacht met 12 kinderen (Nora, Charlie, Lorraine, Henry, Jake, Sarah, Kim & Jessica (tweeling), Mark, Mike en Nigel & Kyle (tweeling)). Omwille van de baan van vader Tom, verhuist het gezin naar Chicago. Van de oudste dochter Nora (22) tot de twee jongsten, Nigel & Kyle; allemaal vinden ze het afschuwelijk. Voor wie opgroeide in een groot gezin, waren de films soms heel herkenbaar.

De cast van Cheaper by the Dozen maakte een miniremake
Via: ebay.com

Er zaten heel wat hilarische scènes in de films, zoals het bezoek van Nora’s vriend Hank (Ashton Kutcher) waarbij hij aangevallen wordt door de hond… Hier kan je de trailer bekijken, zodat je nog eens heerlijk nostalgisch kan terugblikken op deze topfilm.

De tweede film Cheaper by the Dozen 2, verscheen in 2005. Dat is ondertussen ook alweer 15 jaar geleden! In deze film gaat de bende op vakantie naar hun vakantiehuis aan het meer van Winnetka in Wisconsin. Wat een relaxt uitje moest worden, draait (uiteraard) uit op een nogal chaotisch en avontuurlijk tafereel. Zoals we gewend zijn van de familie.

De cast van Cheaper by the Dozen maakte een miniremake
Via: Cheaper by the Dozen 2 Trailer / youtube.com (capture) | Taylorlautnerweb92

De miniremake!

De eerste film verscheen 17 jaar geleden. Dat betekent dat de cast 17 jaar ouder is geworden, maar niet minder getalenteerd! De miniremake maakten ze naar aanleiding van de quarantaine. Iedereen maakte een korte scène thuis, en zo goed als de hele cast deed mee, zelfs de mama Kate (Bonnie Hunt)! Het geheel werd op het nummer ‘I’m Just A Kid’ van Simple Plan gemonteerd, helemaal volgens de huidige TikTok-hype. Zet je geluid dus maar aan.

Het concept van de miniremake gaat als volgt: alle iconische scènes uit de film werden opnieuw nagespeeld. Je ziet telkens de originele scène, en dan dezelfde recentelijk nagespeeld door dezelfde acteur. Heel grappig, want zo kan je meteen zien hoe ze veranderd zijn. Daarom, en bij wijze van nostalgie, nog één foto van de kids vroeger.

.

Hilary Duff, die momenteel ook aan een nieuw seizoen van Lizzie McGuire werkt, deelde de miniremake via haar Instagram. “Verrassing! Voor jouw familie, vanwege de Bakers. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”, schreef Duff erbij.

De remake werd trouwens gemaakt in samenwerking met No Kid Hungry, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor kinderen die honger leiden. Hilary Duf deed dan ook een warme oproep aan alle fans om te denken aan families die het nu moeilijk hebben.

Ben je er klaar voor?

Herken jij de cast nog?

De cast is natuurlijk heel wat jaren ouder, maar toch zijn ze stuk voor stuk nog erg herkenbaar, vind je niet? Laat weten wat jij ervan vindt, in een reactie onderaan.

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...