Hilarisch: ZO zien de ‘Powerpuff Girls’ er NU uit!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Iedereen wordt ouder en bij de meeste (uitzonderingen daargelaten) zie je dat ook! Zo ook bij de Powerpuff Girls en natuurlijk hun vijand Mojo Jojo!

De (oudere) Powerpuff Girls

Daar sta je waarschijnlijk nooit bij stil, maar ook tekenfilmfiguren worden ouder. Iedereen denkt maar, “die zijn gewoon getekend en worden en worden toch niet ouder”. Nou, mooi mis! Ze worden wel degelijk ouder en hun leven gaat er volledig anders uitzien! Kijk hier hoe het de belangrijkste karakters van de Powerpuff Girls eraan toegaat!

Maar uiteraard niet voordat we even de intro hebben bekeken en een beeld hebben, hoe het ze vroeger verging:

Buttercup

Ze woont nog met haar zussen in huis en is de enige die nog tegen misdaad vecht! Als bijbaantje werkt ze bij een tuinbouwbedrijf, waar ze grote rotsblokken tot kleine sierlijke kiezen kraakt.

Via: youtube.com (capture) | Cartoons & Cereal

Zo zou zij er nu uitzien:

.

Blossom

Met een kortpittig kapsel, is Blossom de meest verantwoordelijke van het stel. Ze komt regelmatig langs bij Professor Utonium, om te kijken of zijn uitvindingen niet uit de hand lopen. Verder werkt ze voor het WNF, waar ze wees-eenden en -vogels leert vliegen.

Via: youtube.com (capture) | Cartoons & Cereal

Zo zou zij er nu uitzien:

.

Bubbles

De liefste van de 3 zussen. Door het leed wat de meisje Mojo Jojo hebben aangedaan, is Bubbles compleet overstag gegaan en is een opvang begonnen voor verwaarloosde aapjes!

Via: youtube.com (capture) | Cartoons & Cereal

Zo zou zij er nu uitzien:

.

Samen zouden de meiden er vandaag zo uitzien! Inclusief de smartphone, uiteraard.

.

Professor Utonium

Hij is nog altijd bezig met nieuwe uitvindingen en af en toe vergeet ie wat, waardoor er vaker gevaarlijke situaties ontstaan (en Blossom moet ingrijpen). Hij probeert de dames nog altijd aan de broccoli te krijgen.

Via: youtube.com (capture) | The Powerpuff Girls

Zo zou hij er nu uitzien:

Ik laad, even geduld a.u.b.!

Mojo Jojo

Heeft z’n laatste confrontatie met de meisjes niet goed doorstaan. Na zijn grote klap, is hij jaren lang opgenomen en inmiddels nu verhuisd naar een bejaardentehuis voor schurken, waar hij de verzorger tiranniseert…

Via: youtube.com (capture) | Cartoons & Cereal

Zo zou hij er nu uitzien:

Ik laad, even geduld a.u.b.!

De Powerpuff Girls ouder

Wat vind jij ervan, hebben ze dat goed gedaan of niet? Lijken ze nog steeds op de ‘perfecte kleine meisjes’? Laat het ons weten in een reactie onderaan.

Lees ook: 

Via Buzzfeed


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...