Via: Het Klokhuis / youtube.com (capture) | Klokhuis

Prinsjese Petronella, oftewel Tjitske Reidinga is veel bekender dan je misschien in eerste instantie zou denken.

Hoe gaat het nu met Prinsesje Petronella (Tjitske Reidinga)

Nadat Tjitske Reidinga in 1997 afstudeerde, ging ze onder andere aan de slag bij Het Klokhuis. Maar de lijst van realisaties die daarna volgt is nog lang, heel lang. Ze was te zien in veel Nederlandse series en films, en is tevens actief in het theater.

Via: Gooische Vrouwen (capture)

Carrière van Tjistske

Een greep uit haar tv-, film- en theatercarrière: Tjitske speelde mee in Gooische Vrouwen, Alles is familie, Alice in Wonderland, Palm Springs en nog veel, veel meer. Haar laatste wapenfeiten op het witte doek gelden van 2019.

Toen was ze te zien in de film April, May en June en de televisieserie Nieuw Zeer. Inmiddels ontving de 48-jarige actrice meerdere prijzen voor haar prestaties in de afgelopen jaren. We hebben eerst nog een foto van ‘vroeger’.

Petronella-vroeger
Via: Het Klokhuis / youtube.com (capture) | Klokhuis

Zo ziet ‘Prinsesje Petronella’ er vandaag uit

De in 1972 geboren enthousiast actrice ziet er tegenwoordig zo uit!

Ze maakte onlangs ook een vlog, waarin ze zegt dat ze gaat stoppen met roken. Zou het haar gelukt zijn?

Was jij fan van Petronella?

Keek je graag naar de korte sketches van de verwende prinses? En herken je haar vandaag nog? Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer