Waar hij in de jaren 90 niet van de Nederlandse buis af te slaan was, is Rolf Wouters na 2003 vrij plotseling verdwenen van de televisie en zelfs uit de media in z’n geheel. We zochten uit hoe het nu met gaat en of hij veel veranderd is!

Rolf goes Portugal

Het is misschien een van de grootste omslagen in de Nederlandse televisiewereld: niemand ‘verdween’ in korte tijd van mateloos populair naar complete radiostilte. Toch overkwam het Rolf Wouters, die begin jaren 2000 dan overal van werd beticht: hij zou failliet zijn, woedend op de mediawereld, een minnares hebben en zelfs, jawel: niet meer onder ons zijn! Allemaal onzin…

Rolf Wouters Now or Never
Via: Now or Never (capture)

[quads id=5]

Weg was hij zeker; samen met zijn vrouw is hij verhuisd naar Portugal. In een interview met de Volkskrant in 2014 is hij erg openhartig en geeft aan, dat hij gewoon op reis is gegaan en helemaal niet is ‘verdwenen’. Hij was “de ratrace” zat en wilde even weg, niet wetende dat het hem daar zo goed zou vergaan en hij er veel langer zou blijven.

Serial ondernemer

In de afgelopen jaren was Rolf Wouters ondernemer, maar actief op verschillende terreinen. Zo heeft hij zich bezig gehouden met consultancy- en bemiddeling-opdrachten (gericht op onroerend goed), maar was tegelijkertijd actief in kurkproductie en landontwikkeling. Hij staat ook nog open voor creatieve mediazaken!

Held! met Rolf X. Wouters

Geplaatst door Sjoerd Demaret op Maandag 7 maart 2016

Mini-comeback in 2014

Toch schitterde deze geweldige presentator nog één keer na zijn vertrek op de Nederlandse televisie. Hij verscheen in het jubileum van 25 Jaar RTL.

Naar aanleiding van deze ‘reünie’ ook een leuk interview in De Coen & Sander Show op (toen nog) 3FM, waar hij ook nog eens ingaat op de afgelopen jaren (en de toekomst) en duidelijk maakt dat hij niet ‘de verdwenen man’ is:

Update: recent weer op de buis…

Sinds 2020 is Rolf Wouters terug op de Nederlandse televisie en wel met nieuwe spelprogramma: Split Screen. Hier moeten kandidaten een getal raden en maken dan kans op grote prijzen.

Bekijk hier een fragment van zijn laatste show:

Jouw leukste herinnering?

Wij hopen dat het Rolf Wouters goed gaat en hopen dat we hem nog een keertje aan het presenteren mogen zien, want we missen dit icoon van de Nederlandse televisie nog steeds! Wat is jouw leukste of coolste herinneringen aan het werk van Rolf Wouters op de Nederlandse televisie? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer