Het einde van Samson en Gert nadert, na vele jaren op tv en het podium gestaan te hebben komt er een laatste videoclip. Maar als echte fan krijg je nog één unieke kans…

Samson en Gert

Het onafscheidelijke duo heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt, van liefdes, tot een kapotte bel tot verkeerd uitgesproken namen. Nu gaat daar langzaam een einde komen aan deze succesformule van Studio 100 en blijft de deur voor altijd dicht…

Samson en Gert bel
Via: Samson & Gert / Studio 100 (capture)

Het debuut van de serie was alweer in 1990, dat is (bijna) 30 jaar geleden?! In totaal zijn er 16 seizoenen gemaakt van de serie en worden nog steeds actief herhaald op TV.

Lees ook: Dit is de reden waarom de bel van Samson & Gert al 27 jaar kapot is

samson en gert videoclip
Via: Samson & Gert / Studio 100 (capture)

Wist je dat…

Samson-Gert
Via: ANP | Kippa, CC

De laatste kans

Als echte fan is dit een stukje nostalgie dat nu afgesloten wordt. Maar jij kunt meehelpen aan het laatste stukje geschiedenis schrijven van Samson en Gert. Het is namelijk mogelijk om mee te doen met de allerlaatste videoclip van het duo.

De opnames vinden plaatsen in Mechelen (België) op 13 november 2019 vanaf 16.30. De vermoedelijke eindtijd is 20 uur, maar de kans is groot dat je al iets eerder klaar bent. Wil je meedoen, dan dien je jezelf in te schrijven op deze website.

Ga jij meedoen aan deze laatste clip van Samson en Gert? Wellicht worden dit over nog eens 30 jaar wel verzamelitems:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer