Spring was echt ‘de max’ en wel om 12 redenen

Door

Rosalie Van Hoof

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Spring Serie Ketnet vroeger

Wie krijgt de solo, Evie, Katrijn of Chantal? Dat was dé vraag die je zes seizoenen lang gespannen naar Spring deed kijken. Daarnaast had je de coole band Spring van Evert en Pieter, en de band Woefer van Xavier. Kortom: Spring was de max!

Spring: je favoriete Ketnetprogramma

Keek jij vroeger naar Ketnet? Hoogstwaarschijnlijk ben je dan ook opgegroeid met Peperbollen, Kulderzipken en klassiekers zoals Samson & Gert. Spring prijkte wellicht bovenaan je lijstje van favoriete programma’s. Met dit lijstje herinneren we je weer waarom precies.

Benieuwd hoe het nu met de cast van Spring gaat? Dat hadden we al eerder uitgezocht… ze zijn wat veranderd!

Spring was echt 'de max' en wel om 12 redenen
Via: youtube.com (capture) | Dinney Fox

1. Het introliedje, zo aanstekelijk!

Het begon al bij het introliedje, dat zo aanstekelijk was. Wanneer je dit hoorde rende je zo snel mogelijk naar de zetel.

2. Je was giga fan van de muziekgroep

Jong, Te min voor Anja, Marjolein, Hé Pa, Het is mooi geweest,… Een voor een allemaal topnummers. En ik spring, spring, spring, de wereld in!

3. Maggy Lejeune en haar strenge dansschool

Als je de serie nu opnieuw bekijkt, lijkt de choreografie helemaal niet zo moeilijk. Als kind daarentegen, zag het er aartsmoeilijk en super uitputtend uit. Je wilde dan ook niets liever dan deelnemen aan de dansacademie van Maggy Lejeune. Erg traumatiserend ook toen Maggy omkwam in een verkeersongeval… R.I.P.

4. Stiekem vond je Evert heel schattig

Evert was hopeloos verliefd op Katrijn, maar zij wilde haar dream boy én bad boy Arne. Da’s om te rotten, hé!

5. Maar Pieter was toch net ietsje knapper

Toegegeven, Pieter was toch nog net dat beetje knapper. Helaas ging hij op een bepaald moment naar Australië. Hartverscheurend was dat.

6. Het spannende gevecht om de solo

Ieder jaar danste Katrijn de solo, maar plots was er een nieuwe danseres: Chantal. De competitie was gestart. Gelukkig werden de meiden uiteindelijk wel bevriend met elkaar. Maar, de vraag bleef: wie krijgt de solo?

Op de volgende pagina gaan we verder met die zoete herinneringen aan Spring. Weet je nog wat ‘sharktime‘ betekent? (#10)

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...