Ongelooflijk: zo ziet Alberto uit Samson en Gert er nu uit

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Mr Spaghetti Samson en Gert

Wie keek (of kijkt) het niet, Samson en Gert met de nodige iconische karakters. Natuurlijk hadden we ook Mr Spaghetti, ook wel Albert Vermeersch genoemd in de serie. Maar als je denkt hem nog te herkennen, dan heb je het mis.

Alberto Samson en Gert

Zo kwam hij altijd binnen ‘Het is Albertooooo‘. De goedgebekte kapper en operazanger stak zijn ‘Italiaanse roots’ niet onder stoelen of banken. Vandaar dat hij ook ‘Alberto’ genoemd worden, waarbij Samson hem steevast als Mr Spaghetti aansprak. Eigenlijk heette hij Alberto Vermeersch. Zijn artiestennaam was Alberto Vermicelli.

Dit ietwat mollige en iconisch figuur uit Samson en Gert gaat buiten de serie door het leven als Koen Crucke. Maar als je hem nog denkt te herkennen, dan heb je het mis.

Samson & Gert Meneer Spaghetti Albert Vermeersch
Via: Samson & Gert (capture)

Flink afgevallen

Crucke is namelijk 38 kilo afgevallen en ziet er nu dermate anders uit dat zelfs de grootste fan hem voorbij zou lopen op straat. De reden is dat de kans op een hartinfarct veel te groot is, aldus Albert Vermeersch oftewel mr Spaghetti van Samson en Gert.

Samson & Gert Meneer Spaghetti Albert Vermeersch
Via: Samson & Gert (capture)

Hilarische uitspraken

Te hilarisch voor woorden was deze man. Zijn stem herkennen we uit duizenden. Ken je zijn uitspraak ’ten eerste is het AlbertO!’ nog? Na het zien van dit filmpje wel…

Het is Albertoooo (-38 kilo)

Ook in de nieuwe afleveringen van Samson en Gert speelt Alberto Vermicelli een rol, deze keer wel met een extra ‘opzetbuik’ om toch het idee van vroeger terug te brengen. Zo ziet hij er nu uit:

De Samson & Gert cast nog eens samen! Dit is voor de opnames van de kerst versie van Samson & Gert, die in 2022 uitgezonden werd.

Tijdens de afscheidsshow van Samson & Gert in 2018 werd er nog een leuk grapje over Alberto gemaakt…

Hoe gaat het nu met Alberto?

Koen Crucke, die Alberto Vermeersch (Vermicelli) speelde, is nu 71 jaar oud. Hij is actief op Instagram, waarop hij vaak foto’s deelt over zijn leven. Zo te zien heeft hij een hoop lieve mensen om zich heen. Waaronder zijn man en volwassen zoon.

Daar zijn we blij om!

Hier zie je Koen in 2023 tijdens een interview met Ment TV. Hem wordt gevraagd wat hij op z’n verjaardag doet… Wil je het weten? Kijk dan snel naar het fragment hieronder!

Meneer Spaghetti Samson en Gert

Zeg nu eerlijk, zou jij hem nog herkennen? Wat vond jij altijd het grappigste/leukste aan Albert (sorry… ALBERTOOOO)? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...