Singstar herinneringen vroeger spel playstation

Via: SingStar (L) / Wikimedia Commons | Zoidy, CC (R)

7. SingStar = feestje gegarandeerd

Tijdens deze game kreeg je maar wat vaak de slappe lach. Of jij het was die aan het zingen was, of je broer, zus, mama, papa of vriendin: het was altijd grappig. Als SingStar werd opgezet, was het gegarandeerd leuk. Bovendien was dit spelletje vaak een activiteit tijdens een feestje. Zo speelden veel gezinnen SingStar tijdens het kerstfeestje of tijdens een verjaardagsfeest.

Via: flickr.com | Ville Säävuori, CC

8. De Medley challange!

Je kon ook kiezen om een Medley te zingen. Hierin werden willekeurig korte stukjes van verschillende liedjes na elkaar gespeeld. Dit was een uitdaging omdat je niet alle liedjes even goed beheerste. Bovendien kon zo elk genre aan bod komen. Je kon een medley zingen voor de lol, of tegen elkaar.

Via: gifs.com

9. Rock, R&B of pop?

Er waren verschillende versies van SingStar verkrijgbaar. Zo had deze game echt voor ieder wat wils te bieden. Hadden jullie thuis de stoere Rock, R&B, Popworld, 90’s of 80’s versie?

Via: ebay.com

10. De microfoons waren best vies…

De rode en blauwe microfoons vingen heel wat speeksel op. In tijden van Corona beseffen we hoe onhygiënisch dat eigenlijk wel niet was. Vroeger kon dat je niet echt schelen, tot dat moment waarop je de fout maakte eens aan de microfoon te ruiken…

Via: giphy.com

11. Yo, my name is Eminem

De grappigste liedjes waren die met een rapstukje erin. Als kind was Engels sowieso een uitdaging, maar die snelle rapteksten al helemaal. Herinner je je die stukjes raptekst nog in Roses van Outcast en Shut up van The Black Eyed Peas? Pittig.

Via: flickr.com | CodeNaga, CC

12. Een schorre stem

Urenlang zingen resulteerden vaak in een schorre of hese stem. Work hard, play hard was toen al je levensmotto.

Via: giphy.com

Jouw herinneringen aan SingStar

Zong jij vroeger ook vaak in de rode en blauwe microfoon van SingStar? Laat ons weten welke herinneringen je mist in dit rijtje! Een reactie onderaan appreciëren we enorm.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “SingStar: 12 herinneringen aan een briljant spel vol muziek”

  1. Ik mis het ruziën met mijn broer omdat hij maar wat brabbelde in de microfoon en een hoger cijfer behaalde dan ik (die haar best deed om alles juist te zingen)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer