Deze 12 briljante spellen speelde jij op je Nintendo DS

Door

Silke Nissingh

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Nintendo DS vroeger spel

7. Braintraining

Hoe lager de leeftijd van je hersenen hoe beter, maar omdat jij nog jong was toen je dit speelde en misschien niet alles begreep werd je leeftijd onterecht te hoog ingeschat. Wel was je super blij als je na lang oefenen op de reken- en taalspelletjes eindelijk een hersenleeftijd van twintig had!

8. Pokémon HeartGold and SoulSilver

Bij dit Pokémon-spel, was je een trainer en moest je zo veel mogelijk Pokémon vangen en terwijl je het gebied aan het verkennen was moest je ook nog Team Rocket weten te verslaan.

Pokémon Heartgold and Soulsilver Nintendo DS
Via: Super Mario Bros / Nintendo (capture)

9. Mijn Paardenstal

Het favoriete spel van elk paardenmeisjes. Bij dit spel had je je eigen paard dat je door kon fokken, maar kon je ook je paard verzorgen en er op rijden. Je was de eigenaar van je eigen stal, dus bepaalde je zelf wat jij ermee wilde doen.

Paard en Pony Nintendo DS
Via: Nintendo (cover)

Vooral ook veel oefenen met het springen!

10. Tony Hawk’s American Sk8land

Als je een echte skateboarder wilde zijn,  dan speelde jij dit spel. Je deed verschillende trucjes op je skateboard en hoopte dat je ook in het echt zo goed kon worden als Tony Hawk was.

11. The Incredibles: Rise of the underminer

Als jij al fan was van de Incredibles-film, dan had je vast en zeker ook het Nintendo-spel. Hiermee kroop je echt in de huid van de personages en probeerde je de vijand te verslaan.

12. SD-Kaartje

Misschien geen echt spel, maar dit herken je vast wel als je ooit een Nintendo DS hebt gehad. Op dit kaartje kon je (misschien niet altijd legaal) gedownloade spellen zetten, zodat je in een keer wel honderd spellen had zonder er ‘al te veel geld’ aan uit te geven. Wat was je vroeger toch een boefje….

Nintendo DS SD kaart
Via: youtube.com (capture) | FatCatGarfield

Welke Nintendo DS-spellen ken jij?

Herkende jij veel spellen en welke heb je vroeger zelf gespeeld? Natuurlijk kan het ook zijn, dat we eentje vergeten zijn! Laat het achter in een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...