Spring was echt ‘de max’ en wel om 12 redenen

Door

Rosalie Van Hoof

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Spring Serie Ketnet vroeger

We gaan nog even verder met al die leuke Spring-herinneringen. Ook de volgende 6 redenen zorgden ervoor dat deze Ketnet-serie zo super was. Ben je het met ons eens (of mis je nog iets)? Laat het weten in een reactie onderin!

Via: Reeks 2 aflevering 1 / youtube.com (capture) | Ketnet

7. De kamer van Katrijn!

Hier was je zoooo jaloers op. De kamer van Katrijn met de coole verfstrepen. Spring was de max, en dan wel vooral daarom!

8. Evi leek je de leukste vriendin aller tijden

Met haar gekke dreadlocks en horoscopen leek Evi de gedroomde beste vriendin. Ze steunde haar vriendinnen wanneer dat nodig was, en kon hen altijd opbeuren met een grapje.

9. Woefer, de band van Xavier, vond je stom

‘Woef woef’, de band van Xavier was een pak stoerder dan die van Evert, maar daarom niet beter. Om eerlijk te zijn kreeg je er de rillingen van. Jij was meer fan van Spring.

10. Net zoals zijn ‘sharktime’

Een echte vrouwenversierder en macho was Xavier.

11. Tien ‘Zappen he’, was echt stoer

Niet alleen het zweetbandje dat ze bij eender welke outfit droeg, maakte van Tien een stoere chick, maar vooral de manier waarop ze ‘zappen he’, zei en iedereen de mond snoerde.

12. Maar vooral: de foute kleding

Dit zag je als kind misschien niet, maar springt je nu onmiddellijk in het oog. De kledingkast van de cast was nog duizend maal kleurrijker en kinderachtiger dan die van K3. En dat zegt heel veel…

Jouw herinneringen aan Spring?

Spring was de max! Ga jij akkoord? Vertel ons waarom in een reactie hieronder!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...