strandvakantie-tiener-vroeger

Hilarisch.. De 12 kenmerken van Zon, Zee Strand of kunnen we beter zeggen Zuipen, Zoenen, Slapen… Wedden dat je ouders niet wisten wat jij allemaal ging doen tijdens jouw strandvakantie als tiener?

Je eerste tiener reis…

Eindelijk was het zomer… geen school meer en lekker zonder ouders op vakantie! HEERLIJK! Weekje strandvakantie of zelfs meer aan de Costa Brava, Dorada, Blanca, Del Sol of noem maar op. Niks moet, alles mag. Maar hoe ziet of zag deze vakantie er eigenlijk uit?

Wij zetten het even voor je op een rijtje en hebben de 12 meest kenmerkende elementen voor je geselecteerd! OUDERS NU WEGKIJKEN (of denk zelf maar terug aan die super mooie tijd)!

Strand cocktail spanje vakantie
Via: flickr.com | Mario T., CC

1. De busreis, start van een avontuur

Snel zorgen dat je een goede plek bemachtigt en beleefd zwaaien. De drank is koud verpakt, we kunnen! Natuurlijk is er altijd iets mis met die %*#@-bus, was de chauffeur irritant en heeft diegene achter jou ENORME zweet-/stinkpoten!

Tiener reis Salou bus
Via: flickr.com | michel tinnirello, CC

2. Appartement… op de foto zag het er beter uit!

Heb je al slecht geslapen, moet je ook nog wachten tot je je appartement in kan… EINDELIJK kun je er heen en begrijp je nu langzaam waarom je reis ook alweer zo goedkoop was, maar BOEIUH, je bent er… op naar het strand! Het heet niet voor niets ‘strandvakantie’!

Apartement Salou vakantie tiener vroeger
Via: booking.com

3. STRRAAAANNNDD!!!!!

Hier ben je ‘echt’ voor gekomen! Gezellig druk, lekker heet, genoeg te doen! Iedere keer goed om je heen kijken waar die knappe gasten/chickies liggen en TOEVALLIG daar in de buurt een leeg plekje vinden voor jullie handdoeken! Natuurlijk die bal NET iets te hard slaan of passen, zodat je hem daar moet halen!

Eerste gesprek is reeds op gang en natuurlijk volgt de hamvraag: “Maarruh… waar gaan jullie vanavond eigenlijk naartoe?” Laten we gewoon eerlijk zijn… voor het strand ben je helemaal niet gekomen!

4. Eten… super belangrijk op vakantie!

NOT!! Gewoon zo goedkoop, vet en snel mogelijk. Enige belangrijke: het moet een goede bodem zijn! Grote vreetschuur is prima, grappig als ze zelfs Nederlandse snacks hebben en anders wordt het gewoon McDonalds… NEXT!

Cheeseburger Salou vakantie tiener vroeger
Via: pixabay.com | skeeze, CC

5. Inzuipen… super belangrijk op vakantie!

JAZEKER!! Daarom na het eten nog even een supermarkt bezocht en allemaal drank ingeslagen voor een zeer belangrijke voorbereiding! Natuurlijk niet alleen bier of wijn, maar ook flessen sterk… en shotjes… het is per slot van rekening vakantie!

Tja en dan gewoon drinken, want je wil ABSOLUUT niet nuchter de stad in vanavond! De voorbereiding het liefst naast een zwembad en anders op je balkon; beetje lachen met je andere 100 medebewoners, die ook op het balkon zitten!

Weer indrinken, dit keer bij de jongens op het balkon … veel tequilla

Geplaatst door Jos Retera op Dinsdag 24 juli 2007

Zo loopt het af…

Ken je hete kussen uit Salou nog? Kijk snel op de volgende pagina hoe de avond afloopt!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer