12 typetjes waarvan iedere vriendengroep wel enkele had

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

7. Dombo

Herinner jij ook de trage nog? Die altijd de grapjes als laatste snapte of gewoon dom mee lachte om maar niet dom over te komen?

Via: giphy.com

8. Aanhangsel, apppendix

Beetje gemeen, maar iemand in de groep viel niet op. Die had een bijrol. Het was zelfs zo erg dat iedereen ziek kon zijn en de dynamiek was anders, behalve als de appendix ziek werd. Dan ging gek genoeg alles als vanouds ongemerkt verder.

https://www.youtube.com/watch?v=vryU5gR5-Hw

9. De pechvogel

Er is altijd iemand in de de vriendengroep, die altijd pech heeft. Moest er over een sloot gesprongen worden, vloog diegene erin. Moest je langs een te smal weggetje fietsen, vloog diegene in de bosjes of werd er een foto gemaakt op een muurtje, scheurde diegene zijn/haar broek. En het was ALTIJD DEZELFDE… Ocharme, maar gelukkig is diegene goed terecht gekomen. Veel levenservaring opgedaan, zullen we maar zeggen… 😉

VIa: collegehumor.com / funguerilla.com

10. Huilebalk

Met kleinzerig doen, scoorde je in onze vriendengroep geen punten. Toch was er altijd een jankerd. Eentje die zich altijd buitengesloten voelde, de persoon die altijd nét even sneller traantjes liet vloeien. Vooral als zijn of haar mama in de buurt was, maar als die wegliep kwam er een middelvinger die voor jou bedoeld was. En mams en paps hadden hun rug gekeerd dus hadden nooit door dat het gejank toneel was.

https://www.youtube.com/watch?v=8jc2Q7zMw6c

11. Overloper

Had je ook een ander groepje waar je altijd mot mee had? De Nemesis van je eigen groep? In onze vriendengroep had je een overloper, eentje die ons verliet voor de vijand. Dat kon echt niet. Wij waren veel cooler hoor!

12. Meeloper

Zonder eigen mening en alles was goed, prima, doe maar. De meeloper in de groep had weinig in te brengen en vond alles wel best. Je kwam er nooit achter hoe hij of zij zelf echt over dingen dacht en nam ook zeker nooit de verantwoordelijkheid. Verstand op 0 en volgen maar.

https://youtu.be/msUvUJXFJEs?t=48

Jouw rol in je vriendengroep?

Zag jouw vriendengroep er ongeveer zo uit? En wie was jij dan of hebben we wellicht nog een belangrijke rol over het hoofd gezien? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...