Uitgaan-reclames biertje Heineken reclame

Via: Heineken reclame (capture)

Reclames zijn vaak oersaai, maar soms ook briljant om naar te kijken, met name die gericht op dranken en uitgaan! Vanwege het weekend, hier de 5 meest hilarische uitgaan-reclames ooit!

Reclames rondom uitgaan

Het is weer bijna weekend. Vaak een moment dat mensen hun vrienden opzoeken en/of even lekker uitgaan. Rustig een drankje of een actief uitgaan in mooie club/bar. Sommige merken willen natuurlijk hun product in de kijker zetten voor diegene die in het weekend weer eens goed gaan stappen. Die doelgroep is nogal gevoelig voor humor, waardoor die reclames relatief veel humoristische elementen bevatten en daar kan iedereen natuurlijk gewoon meegenieten!

Uitgaan terras cafe kroeg
Via: pxhere.com, CC

We hebben hier de 5 meest geniale uitgaan-reclames ooit, gericht op uitgaan of stappen voor je geselecteerd! Geniet alvast voor van je weekend!

1. Rudi de skileraar!

Heel het halve jaar moet Rudi wachten tot ie weer kan knallen in de plaatselijke après-skihut! “Hey…………” (Ja, je kent het nog wel! 😉 )

https://www.youtube.com/watch?v=Sco-NqTCcog

2. Hoe weet je nou of het een man is?

Gewoon door de juiste vragen vraag te stellen…

3. “If there is life, the Dutch will find it!”

Uitgaan, maar dan op een nadere plek. Laat het zoeken van buitenaards leven maar over aan de Hollanders! “Now we wait”…

https://www.youtube.com/watch?v=dAv3tBIKISM

4. The walking fridge!

Het is misschien niet meteen uitgaan, maar iedereen ziet dat op dit feestje goed ingedronken kan worden, om daarna lekker in de stad verder te gaan!

5. Zoenuh, zoenuh!

Dubbelfris heeft ie blijkbaar nodig! 😉

Jouw favoriete uitgaansreclame?

Wat vond jij de grappigste video? Laat het weten in de comments onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer