Zo gaat het 19 jaar later met de cast van W817 (+ foto’s)

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

w817 wacht eens even televisie

Inmiddels is het alweer 19 jaar geleden dat de eerste aflevering van W817 op de buis was. Daarom zijn wij op zoek gegaan hoe het nu met de cast van deze populaire serie is. Maar eerst gaan we nog wat herinneringen ophalen van W817.

W817

W817, een vrije vertaling van ‘Wacht eens even’ speelt zich af in wijk 8 nummer 17. Een ‘diepgaande’ titel dus. W817 speelt zich af in een studentenhuis waar zes jongeren wonen, vier jongens en vier meisjes. Er zijn vooral veel komische situaties en zien we ook veel verwijzingen anar andere populaire films.

Waar mensen vooral enthousiast over zijn in deze serie is de mix tussen de serieuze onderwerpen die besproken worden, zoals bijvoorbeeld aids en de gepaste humor die daaraan toegevoegd wordt.

Er zijn in totaal vijf seizoenen gemaakt van deze serie, waarbij de afleveringen steeds 15-20 minuten duurde. In totaal waren dat dus 155 afleveringen W817.

Zo gaat het 19 jaar later met de cast van W817 (+ foto's)
Via: youtube.com (capture) | Ketnet

Wist je dat…

We hebben nog een aantal feitjes voor je opgedoken

  • De eerste serie werd maar één keer uitgezonden omdat er zoveel in gescholden werd.
  • Vanaf het tweede seizoen werden scheldwoorden vervangen, zo kreeg je bijvoorbeeld “sjnip” en “shuck”.
  • Steve en Zoë zijn in het echt een koppel
  • Tom en Ellen zijn ook een koppel in het echte leven
Zo gaat het 19 jaar later met de cast van W817 (+ foto's)
Via: youtube.com (capture) | Ketnet

Herinneringen ophalen

Ken je de intro nog van W817?

Ken je deze ook nog?

Hoe gaat het nu met de cast van W817?

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu gaat met Steve, Birgit, Zoë, Tom, Akke, Jasmijn, Carlo en Kim. Natuurlijk hebben we ook actuele foto’s van de cast van W817 opgedoken, dus lees snel verder.

Steve Mertens – Govert Deploige

Naast W817 speelde Govert Deploige ook als Michaël Bastiaens in Thuis. Daarnaast vertolkte hij gastrollen bijvoorbeeld Mega Mindy en Flikken. Hij houdt erg van paarden en is inmiddels getrouwd met… Britt van der Borght, jawel, Zoë uit W817. Natuurlijk hebben we ook nog een foto voor je!

Birgit Baukens – Kadèr Gürbüz

Ook Kadèr Gürbüz speelt in de serie thuis als Karin Baert, een advocate. In de serie familie was ze een aantal jaren geleden ook te zien als Caroline De Meester. Naast acteren heeft ze ook op de lijst gestaan voor de verkiezen in 2014. Zo ziet ze er nu uit:

Geplaatst door Kadèr Gürbüz op Dinsdag 20 mei 2014

Zoë Zonderland – Britt Van Der Borght

Ook Britt van de Borght is blijven acteren en ook haar hebben we gezien in familie. Zoals we al weten is ze getrouwd met Govert Deploige en hebben ze twee kinderen. Daarnaast heeft ze nog een dochtertje uit een eerdere relatie. We hebben ook foto’s van haar.

Tom De Rijcke – Danny Timmermans

Tom de Rijcke heeft nog gespeeld in Smos, dat is één van zijn grootste rollen geweest. Daarnaast heeft hij onder andere Voor taal en kunst geregisseerd. We hebben ook een foto van Tom voor je gevonden. Hij is nog steeds getrouwd met Machteld Timmermans (Ellen).

Akke Impens – Aron Wade

Ook Aron Wade hebben we gezien in de serie Thuis, maar daarna is hij wat rustiger aan gaan doen qua acteren op televisie en focust meer op het theater. Hij schreef recent wel een aantal boeken, waaronder ‘Pan’ en ‘Eerlijk met mezelf’. Zo ziet hij er nu uit!

Jasmijn De Ridder – Aagje Dom

Aagje Dom heeft nog in het theater gestaan en de stem van Colin voor de film van ‘The Simpsons’ ingesproken. We hebben ook een foto van haar voor je gevonden.

“Veel Vijvers en Prinsessen”, op tournee vanaf oktober 2009!

Geplaatst door Aagje Dom op Zondag 15 maart 2009

Carlo Stadeus – Jenne Decleir

Jenne Decleir was (en is) in veel series te zien op tv, denk onder andere aan Click-ID, Familie en Flikken Maastricht. Zo ziet de zoon van de bekende Vlaamse acteur Jan Decleir (o.a. Sinterklaas) er nu uit.

Kim De Hert – Kalina Malehounova

Net zoals bijna de hele cast van W817 heeft Kalina Malehounova ook in Thuis gespeeld en kun je haar ook nog gezien hebben in De Elfenheuvel. Zij is inmiddels ook leerkracht in het lager onderwijs. We hebben ook een foto van haar voor je opgedoken!

Geplaatst door Kalina Malehounova op Dinsdag 18 april 2017

Reünie

Er komt een nieuwe films van W817! Deze zal ‘8achteraf’ noemen en komt (hopelijk) dit jaar nog uit!

https://www.instagram.com/p/BZy8rsUg9Ie/?taken-by=il.cardinale

JOuw W817 herinneringen?

Kende jij ze nog allemaal? Laat ons je leukste herinnering aan W817 weten in de comments!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...