w817 wacht eens even televisie

Via: W817 (cover)

Inmiddels is het alweer 19 jaar geleden dat de eerste aflevering van W817 op de buis was. Daarom zijn wij op zoek gegaan hoe het nu met de cast van deze populaire serie is. Maar eerst gaan we nog wat herinneringen ophalen van W817.

W817

W817, een vrije vertaling van ‘Wacht eens even’ speelt zich af in wijk 8 nummer 17. Een ‘diepgaande’ titel dus. W817 speelt zich af in een studentenhuis waar zes jongeren wonen, vier jongens en vier meisjes. Er zijn vooral veel komische situaties en zien we ook veel verwijzingen anar andere populaire films.

Waar mensen vooral enthousiast over zijn in deze serie is de mix tussen de serieuze onderwerpen die besproken worden, zoals bijvoorbeeld aids en de gepaste humor die daaraan toegevoegd wordt. Er zijn in totaal vijf seizoenen gemaakt van deze serie, waarbij de afleveringen steeds 15-20 minuten duurde. In totaal waren dat dus 155 afleveringen W817.

Via: youtube.com (capture) | Ketnet

Wist je dat…

We hebben nog een aantal feitjes voor je opgedoken

  • De eerste serie werd maar één keer uitgezonden omdat er zoveel in gescholden werd.
  • Vanaf het tweede seizoen werden scheldwoorden vervangen, zo kreeg je bijvoorbeeld “sjnip” en “shuck”.
  • Steve en Zoë zijn in het echt een koppel
  • Tom en Ellen zijn ook een koppel in het echte leven
Via: youtube.com (capture) | Ketnet

Herinneringen ophalen

Ken je de intro nog van W817?

Ken je deze ook nog?

Hoe gaat het nu met de cast van W817?

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu gaat met Steve, Birgit, Zoë, Tom, Akke, Jasmijn, Carlo en Kim. Natuurlijk hebben we ook actuele foto’s van ze opgedoken, dus lees snel verder op de volgende pagina.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer