w817 wacht eens even televisie

Via: W817 (cover)

Benieuwd hoe het gaat met de cast van W817, lees dan snel verder, wij hebben alles voor je op een rij gezet!

Steve Mertens (Govert Deploige)

Naast W817 speelde Govert Deploige ook als Michaël Bastiaens in Thuis. Daarnaast vertolkte hij gastrollen bijvoorbeeld Mega Mindy en Flikken. Hij houdt erg van paarden en is inmiddels getrouwd met… Britt van der Borght, jawel, Zoë uit W817. Natuurlijk hebben we ook nog een foto voor je!

Birgit Baukens (Kadèr Gürbüz)

Ook Kadèr Gürbüz speelt in de serie thuis als Karin Baert, een advocate. In de serie familie was ze een aantal jaren geleden ook te zien als Caroline De Meester. Naast acteren heeft ze ook op de lijst gestaan voor de verkiezen in 2014. Zo ziet ze er nu uit:

Geplaatst door Kadèr Gürbüz op Dinsdag 20 mei 2014

Zoë Zonderland (Britt Van Der Borght)

Ook Britt van de Borght is blijven acteren en ook haar hebben we gezien in familie. Zoals we al weten is ze getrouwd met Govert Deploige en hebben ze twee kinderen. Daarnaast heeft ze nog een dochtertje uit een eerdere relatie. We hebben ook foto’s van haar.

Tom De Rijcke (Danny Timmermans)

Tom de Rijcke heeft nog gespeeld in Smos, dat is één van zijn grootste rollen geweest. Daarnaast heeft hij onder andere Voor taal en kunst geregisseerd. We hebben ook een foto van Tom voor je gevonden. Hij is nog steeds getrouwd met Machteld Timmermans (Ellen).

Akke Impens (Aron Wade)

Ook Aron Wade hebben we gezien in de serie Thuis, maar daarna is hij wat rustiger aan gaan doen qua acteren op televisie en focust meer op het theater. Hij schreef recent wel een aantal boeken, waaronder ‘Pan’ en ‘Eerlijk met mezelf’. Zo ziet hij er nu uit!

Jasmijn De Ridder (Aagje Dom)

Aagje Dom heeft nog in het theater gestaan en de stem van Colin voor de film van ‘The Simpsons’ ingesproken. We hebben ook een foto van haar voor je gevonden.

“Veel Vijvers en Prinsessen”, op tournee vanaf oktober 2009!

Geplaatst door Aagje Dom op Zondag 15 maart 2009

Carlo Stadeus (Jenne Decleir)

Jenne Decleir was (en is) in veel series te zien op tv, denk onder andere aan Click-ID, Familie en Flikken Maastricht. Zo ziet de zoon van de bekende Vlaamse acteur Jan Decleir (o.a. Sinterklaas) er nu uit.

Kim De Hert (Kalina Malehounova)

Net zoals bijna de hele cast van W817 heeft Kalina Malehounova ook in Thuis gespeeld en kun je haar ook nog gezien hebben in De Elfenheuvel. Zij is inmiddels ook leerkracht in het lager onderwijs. We hebben ook een foto van haar voor je opgedoken!

Geplaatst door Kalina Malehounova op Dinsdag 18 april 2017

Reünie

Er komt een nieuwe films van W817! Deze zal ‘8achteraf’ noemen en komt (hopelijk) dit jaar nog uit!

https://www.instagram.com/p/BZy8rsUg9Ie/?taken-by=il.cardinale

Kende jij ze nog allemaal? Laat ons je leukste herinnering aan W817 weten in de comments!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer