Bob de Rooij FIlmpje Paul de Leeuw

Via: Filmpje! / youtube.com (capture) | Paul de Leeuw

Ik heb brommerpech“… dat had Annie de Rooij altijd! Het was altijd genieten van de awkward situaties, waarin zowel Bob als Annie in terecht komen!

Filmpje: Annie en Bob de Rooij

Zowel Annie als Bob zijn typetjes van Paul de Leeuw. Hij zette deze twee ‘ex-geliefden’ op geniale wijze neer. Annie was lief, maar ook wel truttig en zeer naïef. Ze had altijd haar helm op (ivm die brommer) Bob was daarentegen erg agressief en seksistisch en was ook niet bepaald aardig tegen Annie. Beide hebben nog eens goed geschitterd in ‘Filmpje‘, waar Bob van Annies wil scheiden, omdat ze hem niet oraal wil bevredigen…

Annie de Rooij Filmpje Paul de leeuw
Via: Filmpje! / youtube.com (capture) | Paul de Leeuw

Het mooie was, dat Annie en Bob gewoon zeiden we ze dachten. In de tijd dat je nog gewoon grappen kon maken, zonder dat mensen zich meteen gediscrimineerd voelden en gingen klagen! Hoe dan ook, deze twee karakters waren geniaal en we hebben hier de beste fragmenten uitgezocht:

1. “HALLOOO BOPPERS!”

Zo begon het allemaal tussen Annie en Bob…

2. Bob op bezoek in de moskee…

3. Annie bij de Gynaecoloog

4. Bob de Rooij viert Bevrijdingsdag!

Jouw Annie en Bob de Rooij herinneringen?

Heb je Filmpje! vroeger ook gezien en ken je deze twee bijzondere karakters van Paul de Leeuw nog? Wat vond jij het leukst van Annie en Bob de Rooij? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer