12. Vliegende auto

Ok, de vliegende auto zie je niet elke dag, maar ze worden wel zeker gemaakt. Sinds 2015 maakt AeroMobil vliegende auto’s.

Via: Back to the Future (capture)

En het model van AeroMobil ziet er veelbelovend uit!

AeroMobil
Via: flickr.com | World Intellectual Property Organization, CC

13. Vingerafdruk bediening

In de film zien we dat er gebruik gemaakt wordt van beveiliging door middel van een vingerafdruk. Op de laatste iPhones zit deze functie ook!

Via: flickr.com | Andri Koolme, CC

14. Kleding die zichzelf schoonmaakt

Ok, we hebben nog niet zo’n coole jas als in Back to the Future die automatisch opdroogt in enkele secondes… Wel hebben we een materiaal genaamd Mancor ontwikkelt. Dit materiaal maakt zelf korte metten met stof, zweet en andere viezigheid.

Via: Back to the Future (capture) (L)

15. Smart-tv

In Back to the Future zien we Marty McFly naar 6 verschillende tv kanalen tegelijkertijd kijken op de allereerste ‘Smart-tv’. Tegenwoordig kunnen we met onze smart-tv’s natuurlijk nog veel meer!

Via: Back to the Future (capture)

16. Drones

In de film wordt gebruikt men een Drone voor het uitlaten van de hond… Hoewel we nog steeds zelf de hond uitlaten, zijn drones wel gewoon te koop in de winkel!

Via: Back to the Future (capture)

17. Liefde voor nostalgie

En ‘Last, but not least’ de liefde voor nostalgie! In Back to the Future werd al voorspeld dat we in de 21e eeuw nostalgische kriebels zouden krijgen van alles wat maar met de jaren 80 en 90 te maken had! Daar kunnen wij ons bij vroegert.nl zeker wel in vinden!

Via: Back to the Future (capture)

Jouw favoriet?

Wat vond jij de meest verrassende voorspelling van gadgets uit Back to the Future? Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit met je vrienden!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer