Via: youtube.com (capture) | Kinderen voor Kinderen

8. Toon Hermans

Oké, ook Toon Hermans zong niet, maar hij had wel een grote rol in de videoclip ‘Mijn vader is een clown’ bij Kinderen voor Kinderen 12.

9. Paul de Leeuw

Wist je dat Paul de Leeuw ook een heel liedje heeft gezongen voor Kinderen voor Kinderen, met de kinderen als achtergrondkoor? Dit was het nummer 100 hobby’s van Kinderen voor Kinderen 16.

10. Jochem Meyjer

Tijdens de live-uitzending van Kinderen voor Kinderen 27 zong Jochem Meyjer mee met de medley van Kinderen voor Kinderen. Hij danste er ook bij!

11. Sylvia Millecam

Sylvia Millecam, we waren allemaal dol op haar. Ze zong het nummer ‘De tafel van dertien’ in Kinderen voor Kinderen 13.

12. Meerdere bekenden in Vuur en Vlam

In Kinderen voor Kinderen waren er meerdere bekende Nederlanders te zien in de clip van Vuur en Vlam. Namelijk: Sylvia Millecam, Erik van Muiswinkel en Henk Westbroek.Dit was in Kinderen voor Kinderen 13.

13. Johnny de Mol

Stoere Johnny de Mol heeft ook zeker een zachtere kant, bijvoorbeeld wanneer hij meezingt bij Kinderen voor Kinderen 36.

Bonus: Kelly

Kelly werd vooral bekend toen ze in Big Brother 2 zat en het bekend werd dat ze vroeger een man was. Wist je dat ze vroeger meezong in Kinderen voor Kinderen? Toen was ze nog een jongen en heette ze Ferry.

Het liedje van Kelly/Ferry was ‘Ramon’s verjaardag’ van Kinderen voor Kinderen 12.

Welke wist jij?

En? Wist jij dat al deze bekende Nederlanders mee hadden gedaan aan Kinderen voor Kinderen? En denk je dat je vrienden dit ook allemaal weten? Deel dit artikel met ze, of laat in een reactie onderin weten welke uit de lijst jij niet wist!

Lees ook: 


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

3 gedachten over “13 BN’ers die meezongen in Kinderen voor Kinderen”

  1. Elize zong als soliste Poster in KvK 16 en zoals Paul al zei Het Tietenlied in KvK 17. Ze had later een hit met Automatic. Beetje een misser, maar verder een toffe lijst!

    Het is misschien ook leuk om te weten dat ‘Ik ben toch zeker Sinterklaas niet’ werd geschreven door Henk Temming (de andere helft van Het Goede Doel) en later ook door hem werd gezongen in De Hulpsinterklaas. ‘Vuur en vlam’ is geschreven door de bassist van Golden Earring. ‘Wakker met een wijsje’ werd geschreven door oa Fluitsma & Van Tijn die later bekend werden met ’15 miljoen mensen’.

    Beantwoorden
    • Dat was niet de bassist van Golden Earring, ( Rinus Gerritsen)maar George Kooymans ( de eerste leadzanger van The Golden Earring. Hij schreef de muziek, maar Rob Chrispijn schreef de tekst volgens mij

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer