44 jaar later… zo zien de bekende Grease-sterren er nu uit

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Grease Cast hoe gaat het nu

Wie kent het liefdesverhaal tussen Danny Zuko en Sandra Dee niet? Maar hoe zien de Grease-sterren van toen er nu uit? Wij zochten het uit!

Grease

Wie kent hem niet, de iconische film Grease! Het verhaal, de bekende liedjes, er zijn maar weinig mensen die de film nooit gezien hebben. Sterker nog, veel mensen hebben hem vele malen gezien en worden nog steeds enthousiast bij het horen van de liedjes.

Via: Grease (capture)

Een doorslaand succes

Met Sandy en Danny in de hoofdrol werd de film een doorslaand succes. Verderop vertellen we je ook precies hoeveel deze heeft opgeleverd en geloof me, dat zijn nogal wat miljoenen…

Via: Grease (cover)

Let’s get back to the 60s!

In 1978 veroverde de film Grease menig vrouwen- en mannenharten! Deze romantische comedy speelt zich af in de jaren ’60 en we kennen het verhaal, omgeven met de bekende liedjes, natuurlijk allemaal! Hieronder de trailer om jullie geheugen even op te frissen!

Wist je dat…

Via: Grease (capture)

Greased Lightning

En natuurlijk is het nummer Greased Lightning een geweldige herinnering aan de film!

Hoe gaat het nu met de Grease-sterren van toen

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu gaat met de sterren van Grease van toen. Hoe zagen ze er vroeger uit? En hoe zien ze er tegenwoordig uit? Lees snel verder om uit te vinden hoe het zit…

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...