Happy Tree Friends

Via: Happy Tree Friends (capture)

Een pluizig konijntje, een schattig meisje en een onhandige eland. Ze zagen er allemaal zo lief en onschuldig uit, maar daar is niets van waar. Happy Tree Friends was bloederig en had vaak een dodelijke afloop.

En jij keek naar deze absurde serie!

Happy Tree Friends was erg populair

Gelukkig hoef jij je absoluut geen psychopaat te voelen als jij naar deze cartoon keek. De populariteit van de serie was enorm. Happy Tree Friends verscheen in 1999 voor het eerst op internet. En dat was een onverwacht succes!

De filmpjes kregen meer dan 15 miljoen weergaven per maand én vertoningen op filmfestivals!

Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

Heb jij alle afleveringen gezien?

Wij waren even vergeten hoe ontzettend veel afleveringen er van Happy Tree Friends zijn. Er werden maar liefst vijf seizoenen gemaakt met een totaal van 94 afleveringen.

Tel je daar ook nog een televisieserie en speciale afleveringen bij op, kom je uit op zes seizoenen en 133 video’s. En wij hebben de meest absurde afleveringen op een rijtje gezet!

Happy Tree Friends eland
Via: Happy Tree Friends (capture)

Intro van Happy Tree Friends

Iedere aflevering begon altijd met dat ene melodietje wat niet snel je hoofd uitging. Er werd wat gebrabbeld door de figuurtjes, ‘la la la’ gezongen en gegiecheld.

Zo vrolijk allemaal, maar dat nam na het intro al snel een hele andere wending…

16 herinneringen aan deze sadistische serie

Zo schattig en knuffelbaar… dacht het niet! Irritant, sadistisch en gewelddadig waren deze beestjes. De één nog erger dan de ander. En toch bleef jij gewoon kijken, want al dat bloed in cartoonstijl was gewoon goede humor.

Wij hebben de meest absurde herinneringen op een rijtje gezet waarom jij naar de serie keek!

Jouw HTF herinneringen? We doen altijd ons best om leuke nostalgie terug te halen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw favoriete (of bizarste) momenten van Happy Tree Friends…

Laat het weten in een reactie onderin!

1. Het gele konijntje Cuddles

Skaten en kattenkwaad zijn de grootste hobby’s van dit konijntje. Hij bracht anderen daarmee vaak in de problemen…

Cuddles Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

2. IJskoude limonade

Een lekker glaasje ijskoude en versgeperste limonade? Dat zat er bij Happy Tree Friends niet in!

3. Een stinkdier met smetvrees

Ook Petunia zag je regelmatig voorbij komen in de afleveringen van Happy Tree Friends. Ze moet van haarzelf alles schoonhouden. En lukt dat niet, dan wordt ze helemaal gek. Héél gek!

Petunia Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

4. Zombies op het kerkhof

Radioactieve straling, zombies, een kerkhof en ontplofte hersenen… ook die elementen waren weer goed voor een aflevering!

5. De miereneter Sniffles

Deze miereneter was een erg slim diertje. Althans, dat dacht je van tevoren. Hij at graag mieren, maar vervolgens werd hij op de meest sadistische manieren vermoord.

Sniffles Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

6. Huisje, boompje, beentje…

Ook Lumpy de eland bracht zichzelf vaak in de problemen. Hij kwam dan ook nooit zo slim over en dat is in deze aflevering weer te zien!

7. Een vliegende eekhoorn

Is het superman? Is het spiderman? Absoluut niet, de vliegende eekhoorn Splendid was dé superheld van Happy Tree Friends. Maar hij doet meer kwaad dan goed.

Splendid Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

We hebben nog meer hilarische herinneringen op een rijtje gezet. Wat dacht je van de beer met PTSS of de aflevering met een bungelend oog…

8. Een lekker snoepje

Genieten van een lekkere lolly? Dat eindigde al snel in een bloederige scène met een bungelend oog…

9. Discobeer, let’s dance!

Een afrokapsel en jaren zeventig kleding, je verwacht het niet bij een beer. Maar deze Disco Bear bewijst het tegendeel. Aan zelfvertrouwen bij vrouwen geen gebrek, maar succes had hij nooit…

Disco Bear Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

10. Glas happen en een vissenkom

Deze Bever heette niet voor niets Handy. Of ja, handig was hij niet echt. Bij een ongeluk is hij zijn handen verloren. Dat weerhoudt de bever niet om te klussen, maar dat is best lastig zonder handen…

11. Lammy en zijn augurk

Sommige mensen hebben een denkbeeldige vriend, maar het schaap Lammy ging een stap verder. Hij heeft namelijk een denkbeeldige vriend in de vorm van een augurk. Bijzonder…

Lammy Happy Tree Friends augurk
Via: Happy Tree Friends (capture)

12. Een romantische blind date

Een blind date? Dat wordt wel heel letterlijk genomen in deze aflevering met de mol. Dat kan alleen maar slecht aflopen…

13. Twee wasberen, twee dieven

Lifty en Shifty waren de twee wasberen in Happy Tree Friends. Zij houden ervan om spullen te stelen van anderen. Dat blijft vaak niet alleen bij stelen, want er vallen altijd slachtoffers…

lifty shify happy tree friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

14. Een dagje op het strand

Bij een zonnige dag een duik nemen in het water klinkt als een goed plan. Pop en Cub dachten daar hetzelfde over, maar dat eindigt al snel in een groot fiasco!

15. Een marmot in ijs

Cro-Marmot was een prehistorische marmot. Hij zit daarom ingevroren in een blok ijs. Je zou denken dat je dan niet veel kan, maar hij deinsde nergens voor terug. Autorijden of surfen? Geen probleem!

Cro Marmot Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

16. Bezoekje aan de tandarts

Nutty brengt een bezoekje aan tandarts Tooty. Dat had hij beter niet kunnen doen, want zijn gebit komt er niet veel beter uit te zien…

BONUS: Flippy Marathon

Wij hebben een Happy Tree Friends marathon gevonden met Flippy in de hoofdrol. Deze beer heeft vroeger gevochten in de Vietnamoorlog en heeft nu een posttraumatische stress stoornis.

Dat zorgt voor veel bloederige momenten. En dat is stiekem best vermakelijk…

Wat vond jij van Happy Tree Friends?

Eén ding is zeker, dit was een sadistische serie en absoluut niet bedoeld voor kinderen. Wij zijn benieuwd of jij vroeger ook naar deze cartoon keek.

Laat ons in een reactie onderin wat jij van de serie vond!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer