Happy Tree Friends

Via: Happy Tree Friends (capture)

Een pluizig konijntje, een schattig meisje en een onhandige eland. Ze zagen er allemaal zo lief en onschuldig uit, maar daar is niets van waar. Happy Tree Friends was bloederig en had vaak een dodelijke afloop. En jij keek naar deze absurde serie!

Happy Tree Friends was erg populair

Gelukkig hoef jij je absoluut geen psychopaat te voelen als jij naar deze cartoon keek. De populariteit van de serie was enorm. Happy Tree Friends verscheen in 1999 voor het eerst op internet. En dat was een onverwacht succes! De filmpjes kregen meer dan 15 miljoen weergaven per maand én vertoningen op filmfestivals!

Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

Heb jij alle afleveringen gezien?

Wij waren even vergeten hoe ontzettend veel afleveringen er van Happy Tree Friends zijn. Er werden maar liefst vijf seizoenen gemaakt met een totaal van 94 afleveringen. Tel je daar ook nog een televisieserie en speciale afleveringen bij op, kom je uit op zes seizoenen en 133 video’s. En wij hebben de meest absurde afleveringen op een rijtje gezet!

Happy Tree Friends eland
Via: Happy Tree Friends (capture)

Intro van Happy Tree Friends

Iedere aflevering begon altijd met dat ene melodietje wat niet snel je hoofd uitging. Er werd wat gebrabbeld door de figuurtjes, ‘la la la’ gezongen en gegiecheld. Zo vrolijk allemaal, maar dat nam na het intro al snel een hele andere wending…

16 herinneringen aan deze sadistische serie

Zo schattig en knuffelbaar… dacht het niet! Irritant, sadistisch en gewelddadig waren deze beestjes. De één nog erger dan de ander. En toch bleef jij gewoon kijken, want al dat bloed in cartoonstijl was gewoon goede humor. Wij hebben de meest absurde herinneringen op een rijtje gezet waarom jij naar de serie keek!

1. Het gele konijntje Cuddles

Skaten en kattenkwaad zijn de grootste hobby’s van dit konijntje. Hij bracht anderen daarmee vaak in de problemen…

Cuddles Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

2. IJskoude limonade

Een lekker glaasje ijskoude en versgeperste limonade? Dat zat er bij Happy Tree Friends niet in!

3. Een stinkdier met smetvrees

Ook Petunia zag je regelmatig voorbij komen in de afleveringen van Happy Tree Friends. Ze moet van haarzelf alles schoonhouden. En lukt dat niet, dan wordt ze helemaal gek. Héél gek!

Petunia Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

4. Zombies op het kerkhof

Radioactieve straling, zombies, een kerkhof en ontplofte hersenen… ook die elementen waren weer goed voor een aflevering!

5. De miereneter Sniffles

Deze miereneter was een erg slim diertje. Althans, dat dacht je van tevoren. Hij at graag mieren, maar vervolgens werd hij op de meest sadistische manieren vermoord.

Sniffles Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

6. Huisje, boompje, beentje…

Ook Lumpy de eland bracht zichzelf vaak in de problemen. Hij kwam dan ook nooit zo slim over en dat is in deze aflevering weer te zien!

7. Een vliegende eekhoorn

Is het superman? Is het spiderman? Absoluut niet, de vliegende eekhoorn Splendid was dé superheld van Happy Tree Friends. Maar hij doet meer kwaad dan goed.

Splendid Happy Tree Friends
Via: Happy Tree Friends (capture)

Nog meer Happy Tree Friends…

Op de volgende pagina hebben we nog meer hilarische herinneringen op een rijtje gezet. Wat dacht je van de beer met PTSS of de aflevering met een bungelend oog…

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer