Drazic van Heartbreak High: zo gaat het nu met hem

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

5

Laatste update:

5

Drazic Heartbreak High vroeger

De televisieserie Heartbreak High was bijzonder populair en Drazic was natuurlijk iconisch. Daarom vonden wij het niet meer dan logisch om uit te zoeken hoe het nu met hem gaat.

Heartbreak High

Geweldig waren die high school films en series van vroeger, niet? Wellicht moet je al meteen denken aan Sweet Valley High of aan de film High School Musical.

De televisieserie Heartbreak High speelt zich af in Australië, Sydney. Hierin wordt het leven van leerlingen en dochten op de school Hartley High weergegeven. En geloof me, ze maakten nogal wat mee. De serie werd in Nederland uitgezonden op de VARA en was erg populair in de jaren ’90.

Zeven seizoenen van Heartbreak High

Toch zijn er in totaal maar zeven seizoenen gemaakt (1994/1999) van de serie en dit had vooral met geldgebrek te maken. Er werden simpelweg te weinig nieuwe afleveringen besteld door de grote zenders, mede doordat de seizoenen uit relatief veel episodes bestonden. Dit zorgde ervoor dat uiteindelijk de stekker eruit getrokken werd.

Drazic Heartbreak High
Via: youtube.com (capture) | Heartbreak High

Wist je dat…

Er is natuurlijk veel te vertellen over Heartbreak High, maar wij hebben een aantal interessante feitjes over de serie voor je opgezocht.

Drazic Heartbreak High televisie serie
Via: youtube.com (capture) | Heartbreak High

Herinneringen aan Drazic

Eén van de meest iconische spelers van de serie was natuurlijk Drazic. Hier een leuke compilatie van hem en z’n toenmalige liefde: Anita…

Hoe is het nu met Bogdan Drazic van Heartbreak High?

Waarschijnlijk herken je en herinner je je Drazic meteen in bovenstaande beelden. Wij zijn dan ook op zoek gegaan wat hij allemaal heeft gedaan en wat hij nu doet. Maar ook vooral: hoe hij er nu uitziet.

Daarom hebben we een aantal foto’s voor je op een rij gezet van deze populaire acteur. Drazic is een student op Heartbreak high, maar wat heeft Callan Mulvey, zijn echte naam, na zijn rol gedaan?

Drazic Heartbreak High serie
Via: Heartbreak High (capture)

Zo ziet Drazic van Heartbreak High er NU uit

Je bent natuurlijk allereerst benieuwd naar hoe de hunk van toen er vandaag uitziet. We ontnemen je die spanning door meteen foto’s te geven!

Flashback to the 300 premiere!

Geplaatst door Callan Mulvey op Dinsdag 21 mei 2019

In zijn persoonlijk leven heeft zich een ramp voltrokken in 2003, toen hij een auto-ongeluk kreeg aan 100km/h. Hierdoor had hij serieuze verwondingen, waardoor er nu 18 titanium platen in zijn hoofd/gezicht zitten.

Dat heeft natuurlijk veel impact gehad op zijn leven, maar de acteur is er door gekomen en verder gegaan met acteren. In 2010 trouwde hij met zijn geliefde, Rachel Thomas. Callan Mulvey is ondertussen 47 jaar.

Geplaatst door Callan Mulvey op Zondag 3 juli 2016

De Australische acteur speelde nog in een groot aantal series en films gespeeld, denk hierbij onder andere aan: Captain America: The Winter Soldier, 300: Rise of an Empire, Batman v Superman: Dawn of Justice, maar ook in populaire series als McLeod’s Daughters. In 2020 was hij nog te zien in de Australische serie Mystery Road.

Geplaatst door Callan Mulvey fanpage op Zaterdag 20 januari 2018

Hoe zit Callan Mulvey er nu uit?

Ondanks zijn ongeluk, ziet Callan Mulvey er nog even strak als altijd uit.

Callan Mulvey Drazic Heartbreak High
Via: depositphotos.com | Jean_Nelson

Vele dames zullen het nog steeds erg warm krijgen van ‘Drazic’.

Callan Mulvey Drazic Heartbreak High portret
Via: depositphotos.com | PopularImages

Nog een recente videoclip, waarin hij speelde:

Keek jij vroeger naar Heartbreak High?

Herinner jij je Drazic nog? Of was je meer gesteld op een ander personage van Heartbreak High? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

5 gedachten over “Drazic van Heartbreak High: zo gaat het nu met hem”

Plaats een reactie

Share to...