7 redenen waarom High School Musical zo geweldig was

Door

Silke Nissingh

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Inmiddels is het eerste deel van de film al ruim twaalf jaar oud, maar nog steeds is de High School Musical-hype niet over. Als jij de film ook zo geweldig vond, herken jij zeker ook deze 7 dingen!

High School Musical

Vele dames, maar ook zeker enkele heren zullen deze (inmiddels) klassieker nog wel kennen: High School Musical! De eerste film van een trilogie kwam uit in 2006 en scoorde erg hoog!

Met Zac Efron als ‘Troy’ en Vanessa Hudgens als ‘Gabriella’ kan het natuurlijk bijna niet fout gaan!

Trailer van High school Musical

Laten we nog even inkomen door de trailer van High School Musical.

7 redenen dat je het keek

We bespreken dan ook 7 redenen waarom High School Musical zo geweldig was (en dat nog steeds is).

Keek jij High School Musical? Heb jij deze film (of de vervolgdelen) vroeger gezien? Wat was jouw favoriete scène of speler? Welke zaken herken jij ook (of zijn we iets vergeten)?

Deel je High School Musical herinneringen in een reactie onderin!

High School Musical poster
Via: High School Musical (cover)

1. Amerikaanse High School

Je kreeg bij het zien van de film echt het gevoel alsof je snapte hoe het is om op een Amerikaanse ‘high school’ te zitten.

Stiekem was je dan ook teleurgesteld toen je er op je eigen middelbare school achter kwam, dat je echt alleen maar boeken kwijt kon in je kluisje en geen hele outfits zoals Sharpay dat deed.

High school musical Zac Efron Vanessa Hudgens
Via: High School Musical (capture)

2. Basketbal = High School Musical

Jij kan nooit meer naar basketbal kijken zonder heel even te denken aan de film en je moet jezelf dan beheersen om niet heel hard ‘keep your head in the game’ te roepen.

High school musical basketbal
Via: High School Musical (capture)

3. We’re All In This Together

Stiekem ken je het hele dansje van ‘We’re All In This Together’. Toen je tien jaar oud was leerde je dit via het ‘bonus materiaal’ op de dvd en voelde je je super stoer.

Nu ben je minder trots op dit talent en krijgen je beste vrienden het dansje alleen te zien wanneer je straalbezopen bent.

4. “Soarrrring, Flyyyying”

Daarbij komt dat jij helemaal gek wordt als je tijdens het uitgaan een High-school-musical-remix hoort. Je laat je dan helemaal gaan en zingt vol overgave mee.

5. Waar is mijn Troy?

Troy Bolton was een van je eerste crushes en heeft de zoektocht naar een soortgelijke jongen bijna onmogelijk gemaakt.

Stiekem hoop je toch nog steeds een jongen te ontmoeten die knap, stoer én sportief, maar tegelijkertijd ook lief en romantisch is – én niet te vergeten – goed kan zingen.

High School musical Troy
Via: High School Musical (capture)

6. Marathon!

Met heel je hart hoop je op High School Musical 4, 5, 6, 7, 8 enz. Want jij zal nooit genoeg krijgen van de films. Nu kijk je de drie films al allemaal achter elkaar, maar met nog meer delen wordt je filmmarathon alleen maar beter.

Via: me.me

7. Nooit genoeg

Na de film meer dan twintig keer gezien te hebben en je inmiddels alles mee kan praten, blijft High School Musical gewoon amazing en kan je niet wachten om de film nóg een keer te kijken.

Jouw High School Musical herinnering?

Waar moet jij meteen aan denken, als je aan High School Musical denkt? Kortom, wat is jouw meest typerende herinneringen aan deze film?

Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit artikel met andere fans!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...