Disney Channel kindersterren Zack & Cody

Via: youtube.com (capture) | Disney Channel

Als je denkt aan Disney, komen waarschijnlijk al snel de klassieke figuren in jouw hoofd op. Bijvoorbeeld Donald Duck, Micky Mouse en Goofy. Maar de zender Disney Channel is iets van een heel ander niveau. Die programma’s die hierop verschenen waren jouw jeugd!

Series op Disney Channel

Wanneer we vroeger wakker werden en uit school kwamen, kon je de klok erop gelijkzetten dat de tv aanstond. Je ouders die lekker aan het werk waren en de snoeppot die volledig voor het grijpen lag. Even weg bij die zeurende juf of meester en tijd voor jezelf. En wat deed je dan?

lizzie-mcguire series
Via: Lizzie McGuire (capture)

Precies, Disney Channel kijken! Wat te denken van Zack & Cody, Hannah Montana en Lizzie Mcguire? Ongetwijfeld namen die jij wel eens voorbij hebt horen komen. 

Disney Channel kindersterren

De shows op Disney Channel heb je jaren geleden voorbij zien komen. Zelf ben je ongetwijfeld aardig opgedroogd en heb je de puistjes ingeruild voor een hippe zonnebril. In plaats van Haribo snoepjes zit je nu met een quinoa reep op de bank. Er is een hoop veranderd in deze periode.

Maar wat te denken van deze Disney Channel kindersterren zelf? Hoe is nu met de acteurs die vroeger deze tv-helden speelden? In dit artikel vertellen we je hoe het nu gaat met deze 12 vroegere Disney Channel kindersterren. 

1. Miley Cyrus

Tegenwoordig kent de hele wereld Miley Cyrus. Deze wereldberoemde zangeres is momenteel een van de populairste artiesten op aarde. Met haar prachtige stem en bijzondere voorkomen verovert ze nog altijd de harten van vele fans.

De carrière van Miley Cyrus begon echter heel anders. Miley was namelijk jarenlang te zien in de serie Hannah Montana.

Hannah Montana Miley Cyrus Disney Channel sterren
Via: Hannah Montana (capture)

Hannah Montana ging over het leven van een geheime popster. Miley Stewart, gespeeld door Miley Cyrus, was een normale scholier die stiekem ’s avonds met een pruik op door het leven gaat als de populaire popster Hannah Montana. Alleen haar familie en beste vrienden weten dit. Elke aflevering krijgt ze weer te maken met problemen. 

Een ding kunnen we wel concluderen. Miley Cyrus is er zeker niet op achteruitgegaan.

2. Selena Gomez

Selena Gomez werd beroemd dankzij haar rol als Alex Russo in de serie Wizards of Waverley Place. Deze serie gaat over de familie Russo. Over Alex, en broers Justin en Max. Ze lijken drie normale mensen, maar in werkelijkheid zijn ze tovenaars. Alex komt steeds weer in de problemen, doordat ze haar toverkrachten telkens op de verkeerde manier gebruikt. 

Via: Wizards of Waverly Place (capture)

De inmiddels 29-jarige Amerikaanse is tegenwoordig actrice, zangeres en modeontwerpster. Ze heeft meerdere geweldige platen uitgebracht met haar band Selena Gomez & the Scene. Tegenwoordig staat ze voornamelijk solo te spelen.

Wist je dat Selena Gomez een relatie heeft gehad met de wereldberoemde zanger Shawn Mendes en Justin Bieber?

3. Zack & Cody

Een van de populairste shows op Disney Channel is toch wel die van Zack & Cody. Deze tweeling brachten zichzelf en hun omgeving constant in de problemen. Geen zin in school, maar veel liever kattenkwaad uithalen. Inmiddels is de tweeling aardig gegroeid. 

De rollen werden gespeeld door Dylan en Cole Sprouse. De heren zien er nog steeds fantastisch uit. Zijn beide nog steeds acteur en spelen tegenwoordig ook rollen zonder elkaar. Anders zit je ook maar steeds op elkaars lip.

Zo was Cole onlangs te zien in de Netflix serie Riverdale. Dylan heeft zich voor een hele lange tijd gefocust op zijn carrière als videogame designer. De mannetjes hebben vele prijzen gewonnen voor hun rol in Zack & Cody.

Via: Five Feet Apart (capture)

Dit zijn lang niet alle Disney sterren waar jij vroeger naar hebt gekeken. Want wat is een lijst met Disney Channele sterren zonder de Jonas Brothers (nr. 4), Zac Efron (nr. 7) of Moises Arias (je weet wel, Rico in Hannah Montana), te zien op nr. 12

Op de volgende pagina hebben we nog 7 kindersterren op een rijtje gezet!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer