kapsels vroeger man vrouw

Via: flickr.com | Angie Linder, CC (L) / Via: Full House (capture) (R)

In de loop der tijd kan de mode veranderen en een kapsel is daar een onderdeel van! We hebben 18 kapsels op een rijtje gezet die je vroeger gewoon tegenkwam!

Deze 18 kapsels kwam je vroeger tegen!

Het is altijd hilarisch als je je van bepaalde modetrends niet meer kan voorstellen dat je ze zelf ook had, droeg of… liet knippen! Een coupe of kapsel is onderhevig aan de grillen van de (zeer veranderlijke) mode!

Zo waren mannen met lang haar vroeger geen enkele probleem. Dat maakt het des te meer hilarisch om terug te blikken naar vroeger en te kijken met welke haarbos jij, je vrienden of wellicht je idool rondliep!

Matje kapsel haarstijl vroeger
Via: flickr.com | Angie Linder, CC

Dit zijn de 18 iconische kapsels van vroeger

We hebben 18 kapsels op een rijtje gezet, die je vroeger op elke hoek van de straat tegenkwam en die men ook normaal vond. Misschien (en hopelijk) herken je nog enige coupe’s van jezelf, vrienden of familie!

1. Opsteekkapsel met wafelkrullen

Kapsels vroeger
Via: Lizzie McGuire (capture)

2. De golfjes (incl. emmer gel)

Afbeelding wordt geladen…

3. De windkuif

Afbeelding wordt geladen…

4. De MAT!

Afbeelding wordt geladen…

5. De kuifpony (incl. staartje aan de zijkant)

Kuifpony kapsel Full House vroeger
Via: Full House (capture)

6. De ‘noodlehead’

Via: giphy.com

7. De (grunge) Alto

Kurt Cobain Grunge kapsel
Via: flickr.com | irina slutsky, CC

8. Oldschool stekeltjes

Afbeelding wordt geladen…

9. De stekeltjes-pony

Afbeelding wordt geladen…

We gaan op de volgende pagina verder met nog 9 hilarische kapsels waarmee we vroeger rondliepen. Wat dacht je van de ‘gordijntjes’? (zie #11)

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

3 gedachten over “18 hilarische kapsels die je vroeger gewoon op straat zag”

  1. Wat heerlijk, om even terug te gaan in de tijd met deze creatieve kapsels. De kappers in de kapsalon konden wel helemaal losgaan met gekke ideeën! Ik ben zelf wat traditioneler en laat het alleen maar bijpunten, toch kan ik erg genieten van extravagante looks!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer