‘De Boefjes’ zijn wat ouder geworden: zo gaat het 28 jaar later met ze!

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

‘De Boefjes’ oftewel ‘The Little Rascals’, wie kent ze niet? Deze ondeugende jongetjes vormden samen de ‘He-man women haters club’, een hechte vriendenclub waar iedereen jaloers op was! Hoe gaat het nu – ruim 28 jaar later – met de acteurs die deze ondeugende bengels speelden? Wij zochten het uit!

De Boefjes

Deze jeugdfilm is gebaseerd op een bestaande filmserie genaamd ‘Our Gang’ (1922-1944). De film zelf komt uit 1994 en was erg succesvol. Zo werd er wereldwijd ruim 67 miljoen dollar verdiend met de kaartverkoop. Er werd een vervolgfilm gepland, maar die kwam er (helaas) nooit…

Via: The Little Rascals (cover)

‘He-man women haters club’

De ‘He-man women haters club’ bestond uit Alfalfa, Darla, Spanky, Stymie, Froggy, Waldo, Buckwheat, Porky, Uh-Huh en hun hond Pete. Deze 8 bad boys + badgirl haalden vele streken uit en leren ons wat echte vriendschap is! Hieronder kun je de trailer nogmaals bekijken!

Boys will be boys, girls will be girls, but this summer, they’ll all be rascals.

The Little Rascals
the little rascals de boefjes
via: screenshot youtube

Trailer van De Boefjes

Beleef opnieuw de momenten van De Boefjes met onderstaande trailer!

Reünie

Om het twintig jarige bestaan van The Little Rascals te vieren, werd er een heuse reünie georganiseerd. Dit was in 2014. Alle acteurs waren aanwezig, en ze hielden een leuke fotoshoot.

Hoe gaat het nu met de ‘Boefjes’?

Grote vraag is natuurlijk: hoe gaat het nu met deze belhamels? Het is inmiddels 28 jaar later, nadat De Boefjes voor het eerst op televisie kwamen. Wij gingen op onderzoek uit en kwamen erachter waar deze ‘bad boys’ zich nu mee bezig houden!

Via: The Little Rascals (capture)

Zo gaat het nu met de cast…

We zochten uit hoe het nu met de cast gaat van De Boefjes…

1. Bug Hall oftewel Alfalfa

Bug was 9 jaar oud toen hij de rol van Alfalfa op zich nam. Alfalfa werd verliefd op Darla en zijn vrienden waren niet gecharmeerd…

Bug is inmiddels 35 jaar en hij is actief gebleven als acteur. Zo was hij te zien in films als The Big Green (1995), The Stupids (1996), Honey We Shrunk Ourselves (1997), Skipped Parts (2000), Footsteps (2000), Mortuary (2005) en American Pie Presents: The Book of Love (2009)

Alfalfa Little Rascals
Via: The Little Rascals (capture)

Het online entertainment medium Buzzfeed herontdekte Bug recentelijk en hij lijkt totaal niet meer op de schattige Alfalfa. Bug heeft een baard en deze laat hij maar wat graag zien. Hij heeft er zijn taak van gemaakt om selfies de wereld in te sturen via Twitter en Instagram!

2. Brittany Ashton Holmes oftewel Darla Jean Hood

Brittany was slechts 5 jaar oud ten tijde van de film. Zij speelde het schattige meisje Darla, die een romantisch onderonsje had met Alfalfa, alvorens ze met Waldo verkering kreeg.

Via: The Little Rascals (capture)

Brittany is inmiddels 33 jaar oud en heeft na haar rol als Darla enkel nog in een handjevol kleine films gespeeld. Tegenwoordig heeft ze helemaal niks meer met acteren. Ze is gelukkig getrouwd en woont in Los Angeles. Dit was Brittany tijdens de reünie.

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

3. Travis Tedford oftewel George “Spanky” McFarland

Net als Brittany was Travis 5 jaar oud op het moment dat de film gemaakt werd. Travis speelde ‘Spanky’ en was als het ware de leider van de “He-Man Woman Haters Club”. Hij zei wat iedereen moest doen en belangrijke beslissingen werden door hem genomen. Travis had een haat-liefde met Alfalfa. Macho’s onder elkaar, laten we maar zeggen!

Via: The Little Rascals (capture)

Op het moment woont de inmiddels 33-jarige Travis in Garland, Texas samen met zijn vrouw en twee kinderen. In 2008 studeerde hij aan de universiteit voor vrije kunsten en momenteel is hij werkzaam als marketing specialist. Daarnaast speelde hij hier en daar nog wel eens mee in een film. In 2010 verscheen hij in The Final. Hij heeft geen haar meer op zijn hoofd, maar zijn ondeugende oogjes zijn nog precies hetzelfde!

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

4. Kevin Jamal Woods oftewel Matthew “Stymie” Beard

Kevin was 8 jaar toen hij de rol van ‘Stymie’ op zich nam. Stymie was besties met ‘Spanky’ en opereerde als het ware als vredestichter tussen Spanky en Alfalfa. Dat deed hij met succes, Spanky en Alfalfa werden uiteindelijk weer dikke maatjes!

Via: The Little Rascals (capture)

Kevin is inmiddels 35 jaar oud. Hij woont net als Travis in Texas en is ook niet meer actief in de filmwereld. Hij behaalde in 2009 zijn diploma en volgt momenteel nóg een studie in audio-engineering. Daarnaast werkt hij voor een marktonderzoeksbureau in de mediasector en is hij muziekproducent.

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

5. Blake McIver Ewing oftewel Waldo

Blake was 9 jaar toen hij de rol van rijkeluiskindje Waldo op zich nam. Hij probeerde in de film het vriendinnetje van Alfalfa (Darla) af te pakken en dat met succes!

Via: The Little Rascals (capture)

Inmiddels is de 37-jarige Blake nog steeds actief als acteur. Zo speelde hij in de populaire serie ‘Full House’ als Derek. Hij woont op het moment in Los Angeles en is een van de hosts in de show Bravo’s de Peoples Bank en Afterbuzz TV.

Daarnaast blijkt Blake een muzikaal talent te bezitten. Zo bracht hij in 2014 zijn debuutalbum ‘The Time Manipulator’ uit. Sindsdien heeft hij wel geen muziek meer uitgebracht.

6. Ross Bagley oftewel William “Buckwheat” Thomas

Ross was 5 jaar oud op het moment van filmen. Hij speelde de rol van ‘Buckwheat’ een grappig jochie die gek was op augurken. ‘Porky’ was zijn beste vriend en samen hadden ze ontiegelijk veel lol!

Via: giphy.com

Inmiddels is Ross 33 jaar oud en heeft na het succes van ‘De Boefjes’ nog in meerdere kaskrakers gespeeld. Zo speelde hij samen met Will Smith in ‘The Fresh Prince of Bel Air’ en ‘Independence Day’. Hij acteert nog steeds en woont in Los Angeles. Daarnaast is hij een gelukkige vader en (hobby) DJ.

7. Zachary Mabry oftewel Porky

Zachary speelde ‘Porky’ in de film. Zoals eerder geschreven was Porky de beste vriend van Buckwheat en hadden deze twee vrienden de grootste lol. Ze deden vaak dingen met zijn tweeën afgezonderd van de groep.

Via: The Little Rascals (capture)

Zac is op het moment 32 jaar oud en hij heeft de filmwereld gedag gezegd. Hij woont zoals sommige anderen ook in Texas waar hij op het moment werkzaam is als boekhouder.

8. Courtland Mead oftewel Henry “Uh-Huh”

Courtland speelde een wel heel bijzondere rol. Hij speelde Henry oftewel “Uh-Huh”. Henry dankte deze bijnaam aan zijn spraakgebrek. Het enige woord wat hij zegt is “Uh-Huh”, tot de laatste scene van de film. Hierin zegt hij een ander woord en verbaasd hij iedereen!

de boefjes
Via: The Little Rascals (capture)

Inmiddels is deze acteur 35 jaar oud en acteerde hij nog in een aantal films na zijn rol als ‘Uh-Huh’. Zo was hij te zien in de soapserie ‘The Young and Tom and Huck (1995)’ en schitterde hij in de films: Hellraiser: Bloodline (1996), Shining (1997) en de televisieseries Recess (1997-2001) en Lloyd in Space (2001-2004) the Restless’.

Hij is gestopt met acteren en het is onbekend waar hij zich op het moment mee bezighoudt. We hebben helaas geen recente foto kunnen vinden.

Herken jij de boefjes?

Zou je de Little Rascals nog herkennen moest je ze vandaag in een film – of wie weet – zelfs op straat tegenkomen? Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...