Via: The Little Rascals (capture)

1. Bug Hall oftewel Alfalfa

Bug was 9 jaar oud toen hij de rol van Alfalfa op zich nam. Alfalfa werd verliefd op Darla en zijn vrienden waren niet gecharmeerd…

Bug is inmiddels 35 jaar en hij is actief gebleven als acteur. Zo was hij te zien in films als The Big Green (1995), The Stupids (1996), Honey We Shrunk Ourselves (1997), Skipped Parts (2000), Footsteps (2000), Mortuary (2005) en American Pie Presents: The Book of Love (2009)

Alfalfa Little Rascals
Via: The Little Rascals (capture)

Het online entertainment medium Buzzfeed herontdekte Bug recentelijk en hij lijkt totaal niet meer op de schattige Alfalfa. Bug heeft een baard en deze laat hij maar wat graag zien. Hij heeft er zijn taak van gemaakt om selfies de wereld in te sturen via Twitter en Instagram!

2. Brittany Ashton Holmes oftewel Darla Jean Hood

Brittany was slechts 5 jaar oud ten tijde van de film. Zij speelde het schattige meisje Darla, die een romantisch onderonsje had met Alfalfa, alvorens ze met Waldo verkering kreeg.

Via: The Little Rascals (capture)

Brittany is inmiddels 33 jaar oud en heeft na haar rol als Darla enkel nog in een handjevol kleine films gespeeld. Tegenwoordig heeft ze helemaal niks meer met acteren. Ze is gelukkig getrouwd en woont in Los Angeles. Dit was Brittany tijdens de reünie.

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

3. Travis Tedford oftewel George “Spanky” McFarland

Net als Brittany was Travis 5 jaar oud op het moment dat de film gemaakt werd. Travis speelde ‘Spanky’ en was als het ware de leider van de “He-Man Woman Haters Club”. Hij zei wat iedereen moest doen en belangrijke beslissingen werden door hem genomen. Travis had een haat-liefde met Alfalfa. Macho’s onder elkaar, laten we maar zeggen!

Via: The Little Rascals (capture)

Op het moment woont de inmiddels 33-jarige Travis in Garland, Texas samen met zijn vrouw en twee kinderen. In 2008 studeerde hij aan de universiteit voor vrije kunsten en momenteel is hij werkzaam als marketing specialist. Daarnaast speelde hij hier en daar nog wel eens mee in een film. In 2010 verscheen hij in The Final. Hij heeft geen haar meer op zijn hoofd, maar zijn ondeugende oogjes zijn nog precies hetzelfde!

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

4. Kevin Jamal Woods oftewel Matthew “Stymie” Beard

Kevin was 8 jaar toen hij de rol van ‘Stymie’ op zich nam. Stymie was besties met ‘Spanky’ en opereerde als het ware als vredestichter tussen Spanky en Alfalfa. Dat deed hij met succes, Spanky en Alfalfa werden uiteindelijk weer dikke maatjes!

Via: The Little Rascals (capture)

Kevin is inmiddels 35 jaar oud. Hij woont net als Travis in Texas en is ook niet meer actief in de filmwereld. Hij behaalde in 2009 zijn diploma en volgt momenteel nóg een studie in audio-engineering. Daarnaast werkt hij voor een marktonderzoeksbureau in de mediasector en is hij muziekproducent.

Via: The Little Rascals 20th Reunion / youtube.com (capture) | 22 Vision

En hoe gaat het met de rest?

We hebben nog meer van de Boefjes op de volgende pagina! Benieuwd hoe het met Waldo gaat? (zie #5)

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer