The Fresh Prince of Bel-Air, de hitserie uit de jaren 90! Will Smith schitterde in deze serie samen met onder andere Tyra Banks. Hoe gaat het nu 27 jaar later met de Fresh Prince en zijn collega’s? Wij zochten het uit!

The Fresh Prince of Bel-Air

Deze razend populaire serie was begin jaren ’90 op de televisie. In ‘The Fresh Prince’ volgen we Will Smith, die bij zijn oom en tante gaat wonen. Hier beleven hij en zijn familie en vrienden allerlei komische en soms ook aangrijpende avonturen. Hieronder de intro om jullie geheugen even op te frissen!

Bel-Air

Will Smith ging dus bij zijn oom en tante in Bel-Air wonen. Voor Will was dit nogal een verandering, aangezien hij opgroeide in de buitenbuurt van Philadelphia. Bel-Air was andere koek, hier kwam hij tussen de rijke stinkerds te wonen! Hieronder een grappige scene waarin Geoffery de loterij wint. Money, money, money!

Hoe gaat het nu?

Het is inmiddels 27 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden. De hoogste tijd om even te kijken hoe het nu met de cast gaat!

Bekijk snel op de volgende pagina, hoe het nu met de cast van Fresh Prince of Bel-Air gaat!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer