Iemand testte de booby traps van Home Alone: dat ging niet goed

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Home Alone, we kennen de film allemaal. Vooral tijdens de kerstperiode denken we massaal terug aan Kevin alleen in dat grote huis bij die gemene dieven… Gelukkig kende hij al die gekke booby traps!

Home Alone – booby traps

In Home Alone speelt Kevin de hoofdrol en met zijn vernuftige booby traps zijn is hij iedereen te slim af. Nu weten we dat het hier gaat om Hollywood en special effects, maar wat nu als je de ‘vallen’ uit Home Alone in het echt probeert?

Home Alone geheimen tekening Kevin
Via: 20th Century Fox Film Corporation (capture)

Het blijkt dat dat minder succesvol is dan je zou denken. De mensen in de video doen praktisch alle booby traps van Home Alone na in het echte leven. Gelukkig gebruiken ze daar poppen voor, want… Het had wel eens slecht kunnen aflopen voor de boeven in de film.

Via: 20th Century Fox Film Corporation (capture)

Als je de video gezien hebt, zul je de volgende keer bij het kijken van de film er heel anders tegenaan kijken. Chapeau voor de acteurs (die inmiddels VEEL ouder geworden zijn…)

Kevins acties in het ECHT!

Bekijk hier hoe de booby-traps ECHT zouden werken:

Kevins leukste booby trap?

Ook zin om dit na te gaan doen?! Wat vind jij de meest hilarische truc, die Kevin gebruikte? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...