De ultieme Home Alone Quiz: ben jij een echte kenner?

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

3

Door

Ruud Caris

Laatste update:

3

Home Alone is jeugdsentiment ten top. De film heeft iedereen wel een keer gezien, waarschijnlijk met kerst. Vandaag hebben we een mooie quiz voor je.

Home Alone = kerst

Vraag iemand naar welke film er met kerst altijd op tv is, dan is het antwoord altijd: Home Alone. Alhoewel het in 2016 bijna niet zo was toen hij niet op RTL 4 werd uitgezonden.

Gelukkig zijn alle Home Alone-films toch gewoon te zien op tv, maar bij RTL 8.

De ultieme Home Alone Quiz: ben jij een echte kenner?
Via: 20th Century Fox Film Corporation (capture)

Inmiddels zijn er meerdere films van Home Alone uitgekomen, maar het eerste delen wordt door velen nog als het allerbeste gezien. Hierin speelt Kevin de hoofdrol en houdt hij als klein jochie alle boeven buiten de deur met zijn vernuftige vallen. Maar er zijn ook geheimen bij Home Alone…

Home Alone = klasssieker

Home Alone is alweer 30 jaar oud en dat zien we ook aan de cast. De ooit zo jonge acteurs zijn allemaal een stukje ouder geworden. Dat is niet voor iedereen goed uitgepakt. Daar hebben we zelfs bewijs voor…

Home Alone geheimen vriendin Buzz
Via: Home Alone (capture)

Om jouw kennis te testen hebben we een echte Home Alone-quiz voor je gemaakt. Hierbij moeten we wel aangeven: alleen de echte kenner zal hem goed maken. Er zitten vragen in over veel kleine details van de film, die je alleen weet als je echt goed hebt opgelet.

De Home Alone-quiz

Maar laten we je niet langer in spanning houden, maak onderstaande quiz en vergeet niet je resultaten te delen! Wie van jouw vrienden weet er het meest over Home Alone?

[formidable id=2]

Jouw score?

Hoe staat het ervoor met jouw ‘Home Alone’-kennis? Wat was jouw score? Laat het weten in de comments hieronder? Daag natuurlijk ook meteen je vrienden uit!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

3 gedachten over “De ultieme Home Alone Quiz: ben jij een echte kenner?”

Plaats een reactie

Share to...