Crazy Frog

Via: YouTube

Ringtones… vaak was het hoe irritanter, hoe populairder! We hebben een ‘mooie’ top-10 uit de oude doos (JA, je mobiel van vroeger)!

Ringtones van vroeger…

Televisie en het vroegere internet stonden er vol mee… “Download nu 2 RINGTONES voor de prijs van 1”. We vonden dat prima, maar misschien erger was dat we het ook prima vonden dat we van die verschrikkelijke beltonen op onze “Nokia 3310” en “Pocket Swing” zette! Rare dierengeluiden of irritante alarms deden het ongelooflijk goed, tot boosheid van leraren of collega’s!

Ringtones kopen vroeger

Als we er echter nu aan terug aan denken, kunnen we er alleen maar om lachen! Wat een nostalgie eigenlijk! We hebben voor jullie de 10 ‘mooiste’ RINGTONES op een rijtje gezet:

1. Blabla van ‘Chatman’

2. De BABY die maar BLEEF lachen…

3. NYAN CAT RINGTONE

4. Mama… Maamaa… Maammmaaa!!!!!!

5. Het konijntje “Snuffy Bunny”

Bekijk de top-5 irritantste ringtones verder op pagina 2!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

2 gedachten over “De 10 irritantste ringtones op je oude telefoon”

  1. Er was ook nog een irritante ringtone in deze tijd die dacht ik de hamsterdans heette! Zo mega irritant maar zo leuk?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer