8 kekke kapsels van beroemdheden die je nooit zal vergeten

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Had jij als kind één of meerdere kekke kapsels waar jij je nu voor schaamt? Een bad hair day overkwam je vroeger vast wel eens. Drama, natuurlijk. Troost je, het kan de beste overkomen. Zelfs beroemdheden maakten het wel een keer mee. Niets om je voor te schamen dus. Het kon altijd erger…

Als je haar maar goed zat

Kijk jij wel eens naar oude foto’s uit je jeugd? Wat valt je dan het meeste op? Zijn dat de maffe outfits, maar ook de kekke kapsels waar je toen oh zo trots op was? Beroemde mensen op televisie waren voor ons een grote inspiratiebron, maar die maakten ook wel eens fouten.

En toch nam je het klakkeloos over. Deze beroemde kekke kapsels zijn daar een voorbeeld van.

Via: imgur.com

1. The Mohawk Grenade van Mr. T

I pity the fool, wie kent die uitspraak nou niet. Het bekende kapsel zullen wij evenmin vergeten. Heb jij dit kapsel gehad? Wij ontvangen met alle liefde het bewijs hiervan.

Gelukkig was hij redelijk en moeilijk te evenaren. Maar, stel je toch voor dat je er nu zo bij zou lopen… Hij is wel dol op dit kapsel!

2. Punky Pink

Pink was letterlijk roze, maar het stond haar wel. Veel meiden deden haar na en daar was het ietsje minder mooi. Was jij er ook zo eentje met een roze kleurtje op je hoofd?

pink-kek-kapsel-blog-vroegert
Via: youtube.com (capture) | P!ink

3. Gwen Stefani, zeg maar niets

Marilyn Monroe was er niets bij. Gwen deed het toch beter. Het stond haar wel, maar moesten wij nou massaal copy cat spelen? Of heb jij nog steeds zo een old school kapsel?

dont-speak-Gwen-Stefani-kek-kapsel-blog-vroegert
Via: youtube.com (capture) | NoDoubtTV

4. Rihanna, opgeschoren coupe

Toen Rihanna net begon had zij wel een funky kapsel. Beetje wegscheren en ze zag er hip uit. Schoor jij ook de kantjes ervan af?

Rihanna_face-geschoren-kantjes-kek-kapsel-blog-vroegert
Via: youtube.com (capture) | Rihanna

Ze zag er wel altijd erg stoer uit zo!

Via: depositphotos.com | everett225

5. Helemaal kaal zoals Sinead O’Connor

Je kon natuurlijk extremer dan een kantje wegscheren. Helemaal kaal zoals Sinead deden niet veel meiden maar niet iedereen heeft zo een mooi kopje als je kaal bent. Koud ook, lijkt het ons. Brrrr

Wist je trouwens dat zij nu moslima is en dat zij tegenwoordig Shuhada Sadaqat heet? Zou zij nog kaal zijn?

Sinead O'Connor Shuhada Sadaqat blog vroegert kek kapsel
Via: youtube.com (capture) | The Late Late Show

6. De geblondeerde krulletjes van Justin Timberlake

Justin T. was een snoepje om naar te kijken. Hij zag er met zijn krulletjes cute uit en veel jongens en mannen deden hem daarom na. Het kapsel is door de jaren heen populair gebleven. Had jij ook een zwak voor hem?

Justin-Timberlake-blog-vroegert-kek-kapsel
Via: youtube.com (capture) | NSYNC

7. De Cher hairstyle

Lang, stijl, pony erbij, beetje somber kijken en je was Cher. Dit is waarschijnlijk de meest populaire in ons lijstje. Deze langen lokken waren ook wel echt mooi, vond je ook niet?!

Sonny-and-Cher-blog-vroegert-kek-kapsel
Via: youtube.com (capture) | Peter Denton

8. Knotjes van Gwen Stefani, malle meid

Deze dame had zulke unieke kapsels dat wij haar nogmaals benoemen. Hield jij van knotjes? Zij duidelijk wel. Deze fase hebben de meeste van ons overgeslagen. Je snapt wel waarom…

.

Jouw favoriete beroemde kapsels?

Welk kapsel zijn wij vergeten? Zou jij dit nog met je haar doen? Wij zien graag foto’s ervan. Deel deze met ons in een reactie!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...