Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met de Aad Peters, de man achter Bulletje is en wat hem bezig houdt tegenwoordig. Ook was hij begin 2018 in het nieuws, maar je had geen idee dat dit ‘Bulletje’ was.

Hoe is het nu met Aad Peters (Bulletje)

Aad Peters is de poppenspeler die Bulletje speelde, maar hij heeft veel meer gedaan dan dat alleen. Het begon allemaal met theatervoorstellingen die hij gaf aan kinderen van prostituees, waarna hij de wereld rond reisde om voorstellingen te geven voor kinderen en volwassenen in oorlogsgebieden.

Koninklijke onderscheiding

Vanaf 1980 stond hij aan het begin van programma’s als D’r kan nog meer bij, Koninging Kunstgebit, Bunkeren en De Ark van Stekeltje bij de Evangelische Omroep. Door alle werk dat hij al die jaren heeft gedaan, heeft hij onder andere een koninklijke onderscheiding gekregen.

Daarnaast speelde hij natuurlijk Bulletje in de Mini-Playbackshow, waarbij hij juryvoorzitter was. Hieronder alvast een foto van hoe Aad Peters er nu uitziet.

Via: Uitgelicht! / youtube.com (capture) | Family7

Aad peters in het nieuws

In 2010 kocht Aad de Ark van Johan, gebaseerd op het Bijbelverhaal de Ark van Noach.

Met deze Ark is het zijn doel om mensen bekend te maken met verhalen uit de Bijbel, waarmee hij rondtrekt. In 2016 was hij in het nieuws omdat de Ark een aanvaring had met een ander schip in Noorwegen.

Maar ook begin 2018 ging het weer mis. Aad Peters zijn VerhalenArk ramde een aantal jachten in de haven van Urk. Achteraf bleek dat hij daar niets aan had kunnen doen en erg geschrokken te zijn voor met name de andere boten, maar vervelend is het wel. Het nieuws kun je hier teruglezen.

Met zijn VerhalenArk trekt hij dus de wereld over, meer info over het project van ‘Bulletje’, kun je vinden op de site van de VerhalenArk.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer